• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Sen niye hasta hasta gezmelerdesin:KK20:

Çok şık canım, güle güle kullansın anneciğin:)
Arkadaşıma geçen hafta söz vermiştim.Yani iyi olurum diye iptal etmedim.4 çocuğu var.2si bebek o kadar hazırlık yapmış gitmeseydim olmazdı:)Ama arkadaşlarla muhabbet edince iyileşiyorsun:)

Arkadaşıma geçen hafta söz vermiştim.Yani iyi olurum diye iptal etmedim.4 çocuğu var.2si bebek o kadar hazırlık yapmış gitmeseydim olmazdı:)Ama arkadaşlarla muhabbet edince iyileşiyorsun:)
Oyy maşaAllah:nazar: Allah kolaylık versin ona:) O zaman eve dönünce yine yine hastalandın mı:KK70:

Neler hazırlamış :77:

Kısmetsizliğim konusunda.
Öyle deme ama ya aslın da şans iyi bir tarif ben mesela bu pizza böreği son 3 gün kala buldum :) biraz da kendimden kattım tabi :) nevreste ablanın desteği ile katıldım yoksa hiç halim yoktu hergünüm hastanelerde geçiyor :işsiz:

Back