Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rüyamda senin misafirin gelecekmiş, evin adresini de bize yazıyorsun. deynepnazyasminsay_CaNanSu_ ben sana geliyoruz. Aynı böyle masa hazırlamışsın. Masada servis için a101 den aldığımız servis tabakları vardı. 2 siyah 2 de beyaz. Patetesli börek yapmıştın, ondan yiyordum
Rüyamda senin misafirin gelecekmiş, evin adresini de bize yazıyorsun. deynepnazyasminsay_CaNanSu_ ben sana geliyoruz. Aynı böyle masa hazırlamışsın. Masada servis için a101 den aldığımız servis tabakları vardı. 2 siyah 2 de beyaz. Patetesli börek yapmıştın, ondan yiyordum
Var var abla isteyeceğiz hep oraları çıksın hemen buraya yazarım belki birinin şehrine gideriz... yasminsay ın gidersem tabaklarını aşırcam deynepnaz ın gidersem bol bol dedikodu yapacağım yarışmayla ilgili hain planlar kurarız birlikte evlaefe nin olduğu yere gidersem imzalı resmini alacağım Ama nere olursa olsun İstanbul olmasın