• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Rüyamda senin misafirin gelecekmiş, evin adresini de bize yazıyorsun.
@deynepnaz yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. @_CaNanSu_ ben sana geliyoruz. Aynı böyle masa hazırlamışsın. Masada servis için a101 den aldığımız servis tabakları vardı. 2 siyah 2 de beyaz. Patetesli börek yapmıştın, ondan yiyordum :KK70:
Ayyy ne güzel olurdu:)
Hayır olsun inşaallah canım:)Sofra güzeldir rabbim sizi feraha çıkarsın.Şifa versin inşaallah:KK200:

Nevrestecim benimkini degistirirmisin attigin resmin altındaki resmi koysan. Çayin biraz uzaktan çekilmiş halini. Bu koydugun biraz karanlık çıkmış

Oyumu kullanayım diye görsellere baktım:confused:Normalde bu saatte iştahsız olurum ,ağzım sulandı:confused:
Tariflerin hepsi birbirinden güzel duruyor:confused:Hepsini canı istedi:skandal:
Oyum lahmacun böreğine gitti.4 favorim daha vardı ama mecbur birini seçmem gerekti:olamaz:.Sabah sabah bayağı uğraştım :skandal:Biz tariflerin hepsini bildiğimiz halde böyle zorlanırsak millet oylamada ne yapacak:skandal:
Teşekkürler canım:KK68::KK200:

Back