• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
Nevoş Allah ne verdiyse koy işte cano doymaya değil dosta gelen doyar

Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
İste bizim burda caya da cagirmazlar :KK70:
gelene mutlaka yemek yapilir bi tek cay sofrasi olmaz:KK70:
Ay ben şok :skandal: sabah eşler işe gönderilir komşu aranır hadi gel kız kahvaltı yapalım iki laflarız denir :confused:
O ayri simdi o misafir sayilmaz ki:KK53:

İste bizim burda caya da cagirmazlar :KK70:
gelene mutlaka yemek yapilir bi tek cay sofrasi olmaz:KK70:

O ayri simdi o misafir sayilmaz ki:KK53:
Çay derken öğle sonu oturmalarını diyorum.Kısır,sarma dolma,pastalar,börekler vs olur:)En az 5-6 çeşit yapılır:)Birde akşam oturmaları olur.Ondada tatlı,pasta,börek vs olur:)

Çt kapı gitmeyi ve gelinmesini sevmem :)Yani o bile çat kapı gibi oluyor:)Ben kahvaltıyı erken yapmayıda sevmiyorum.6 da bile kalksam saat 10-11 olacak:)
Abla 4 senedir oturuyorum apartmanda sor bakalım komşun var mı bir tane :KK70: eskiden annelerimiz öyle yapardı :)

Sizde bizim gibi tayincisiniz.Sizin daha sık oluyor :)Antep zor bir şehir yani işler yoğun oluyor.İyi düşünün:)
Siz ne iş yapıyorsunuz abla eşiniz ? Ben tercihlerimi neyi meşhur yemek olarak söylüyorum eşime... eşimde ben iş yoğunluğunu düşünüyorum sadece diyor:KK70:

Hazırladım geçti gitti canım:)Orası öyle haklısın ama her zaman öyle olmuyor:)
Valla benim hep dostlarım geldiği için kahvaltıya o şekilde düşünürüm yoksa öyle çok samimi olmadığıma kahvaltıya gitmem illaki çay gibi olmuyor

Abla 4 senedir oturuyorum apartmanda sor bakalım komşun var mı bir tane :KK70: eskiden annelerimiz öyle yapardı :)
Ben 10 yıldır oturuyorum benim yok canım:)Ama bir sürü arkadaşım var sağolsunlar :)

Siz ne iş yapıyorsunuz abla eşiniz ? Ben tercihlerimi neyi meşhur yemek olarak söylüyorum eşime... eşimde ben iş yoğunluğunu düşünüyorum sadece diyor:KK70:
Polis eşiyim canımEn Büyük TÜRKİYE

Valla benim hep dostlarım geldiği için kahvaltıya o şekilde düşünürüm yoksa öyle çok samimi olmadığıma kahvaltıya gitmem illaki çay gibi olmuyor
Ne güzel canım:)Benimde arkadaş gruplarım var ama pek denk gelmiyor sabah mutlaka öğle sonu görüşürüz:)

Bugun evime gecicem, dunya isim var sanirim evde:skandal:
:temizlik::hamarat:
Oo herkesi sollamis gidiyorum kesin birinciyim:KK70:
Alip alabilcegim oy sayisi iste, buna da sukur. Panik yok yani :KK70:
Şimdillik önde gidiyorsun bakalım bildirim gidince ne olacak:)Kolay gelsin:)

Back