Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun. Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun. Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
Çay derken öğle sonu oturmalarını diyorum.Kısır,sarma dolma,pastalar,börekler vs olur:)En az 5-6 çeşit yapılır:)Birde akşam oturmaları olur.Ondada tatlı,pasta,börek vs olur:)
Çt kapı gitmeyi ve gelinmesini sevmem :)Yani o bile çat kapı gibi oluyor:)Ben kahvaltıyı erken yapmayıda sevmiyorum.6 da bile kalksam saat 10-11 olacak:)
Çay derken öğle sonu oturmalarını diyorum.Kısır,sarma dolma,pastalar,börekler vs olur:)En az 5-6 çeşit yapılır:)Birde akşam oturmaları olur.Ondada tatlı,pasta,börek vs olur:)