- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Ay abla gerçekten merak ettim benim de 3 börek var aklım da birinci olabilecekBir sürü favorim var.Yani emin olamıyorum kk hanımları şaşırtıyor:)Ama aklımda 5 tarif arasından biri 1. olacak gibi geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay abla gerçekten merak ettim benim de 3 börek var aklım da birinci olabilecekBir sürü favorim var.Yani emin olamıyorum kk hanımları şaşırtıyor:)Ama aklımda 5 tarif arasından biri 1. olacak gibi geliyor.
Tabi ki biri senin tarif:)Ay abla gerçekten merak ettim benim de 3 börek var aklım da birinci olabilecek
Ciddi soyluyorum vallayani maydanozlu sunumlarin daha hostu sankisade sunum fotosunu koyunca genclerin onunu acmak istii herhal diye dusunduydum emme degilmis galibaNeyi kabul edeyim ciddi mi söylüyorsun şaka mı anlamadım:)
Ay abla çok saol gerçekten beğenmene sevindimTabi ki biri senin tarif:)
Sabah kahvaltıya misafirim vardı.Saat 8 de olunca ancak buu kadar oldu:)
Eki Görüntüle 2228493
Yok yok doğru düşünmüşsün ben en sadesini koymak istedim:)Yani 3-5 oy alsam yeterdi onuda almışım zaten:)Ciddi soyluyorum vallayani maydanozlu sunumlarin daha hostu sankisade sunum fotosunu koyunca genclerin onunu acmak istii herhal diye dusunduydum emme degilmis galiba
Aman allahııııımmmm tayinimiz bu sene antebe çıkarsa geleceğim yanına abla bende sana hazırlar çağırırımSabah kahvaltıya misafirim vardı.Saat 8 de olunca ancak buu kadar oldu:)
Eki Görüntüle 2228493
Dogru diyon madem hedefine ulastin en iyisi sen cekil yarismadan nevoYok yok doğru düşünmüşsün ben en sadesini koymak istedim:)Yani 3-5 oy alsam yeterdi onuda almışım zaten:)
Bende çok sevmiyorum aslında ama mecburen şehir dışından gelip 1-2 saat durup gittiler:)Saat 8 olunca ancak kahvaltı:)Ne yapacağımızıda bilmiyoruz:)Allahtan abartmamışım sabah erken olduğu için çok yemediler:)
Allahtan bizim burda kahvaltiya misafir cagirma diye bi adet yok
Nasıl Yok hiç mi Yok
Allahtan bizim burda kahvaltiya misafir cagirma diye bi adet yok
Öyle bir durum var mı canımGel komşu olalım birlikte kahvaltı yapar,selfi çeker kızlara hava yaparızAman allahııııımmmm tayinimiz bu sene antebe çıkarsa geleceğim yanına abla bende sana hazırlar çağırırım
Ya alsam ne olacak bir işlevi yok:)Ben çok eğleniyorum katılmadan duramam:)Ve ben ilkim Madalya hakkı bittiği halde yarışmaya katılan ilk üyeBana bir madalya takmak lazımDogru diyon madem hedefine ulastin en iyisi sen cekil yarismadan nevo
Var var abla isteyeceğiz hep oraları çıksın hemen buraya yazarım belki birinin şehrine gideriz... yasminsay ın gidersem tabaklarını aşırcam deynepnaz ın gidersem bol bol dedikodu yapacağım yarışmayla ilgili hain planlar kurarız birlikte evlaefe nin olduğu yere gidersem imzalı resmini alacağımÖyle bir durum var mı canımGel komşu olalım birlikte kahvaltı yapar,selfi çeker kızlara hava yaparız
Kahvaltiya misafir cagirmiyoruz canimdiger ogunlerde ne zaman isterlerse buyursunlar hatta bizim burda musait misiniz diye aradiklarinda hayir demek edepsizliktir.ne olursa olsun o misafir agirlanacakNasıl Yok hiç mi Yok
Hakkınızda hayırlısı olsun canımSenin eşin ne iş yapıyorduVar var abla isteyeceğiz hep oraları çıksın hemen buraya yazarım belki birinin şehrine gideriz... yasminsay ın gidersem tabaklarını aşırcam deynepnaz ın gidersem bol bol dedikodu yapacağım yarışmayla ilgili hain planlar kurarız birlikte evlaefe nin olduğu yere gidersem imzalı resmini alacağım
Ama nere olursa olsun İstanbul olmasın
Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.Kahvaltiya misafir cagirmiyoruz canimdiger ogunlerde ne zaman isterlerse buyursunlar hatta bizim burda musait misiniz diye aradiklarinda hayir demek edepsizliktir.ne olursa olsun o misafir agirlanacak
ha gece yatili kalan misafire kahvalti hazirlanir o ayri ama yarin size kahvaltiya gelicem diye bi adet yokAllahtan yok sabahin korunde kalkip misafir agirlamak cok zordur
Ay ben şok sabah eşler işe gönderilir komşu aranır hadi gel kız kahvaltı yapalım iki laflarız denirKahvaltiya misafir cagirmiyoruz canimdiger ogunlerde ne zaman isterlerse buyursunlar hatta bizim burda musait misiniz diye aradiklarinda hayir demek edepsizliktir.ne olursa olsun o misafir agirlanacak
ha gece yatili kalan misafire kahvalti hazirlanir o ayri ama yarin size kahvaltiya gelicem diye bi adet yokAllahtan yok sabahin korunde kalkip misafir agirlamak cok zordur
TSK da abla ast SubayHakkınızda hayırlısı olsun canımSenin eşin ne iş yapıyordu
Çt kapı gitmeyi ve gelinmesini sevmem :)Yani o bile çat kapı gibi oluyor:)Ben kahvaltıyı erken yapmayıda sevmiyorum.6 da bile kalksam saat 10-11 olacak:)Ay ben şok sabah eşler işe gönderilir komşu aranır hadi gel kız kahvaltı yapalım iki laflarız denir