En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Neyi kabul edeyim ciddi mi söylüyorsun şaka mı anlamadım:)
Ciddi soyluyorum vallayani maydanozlu sunumlarin daha hostu sankisade sunum fotosunu koyunca genclerin onunu acmak istii herhal diye dusunduydum emme degilmis galiba

Ciddi soyluyorum vallayani maydanozlu sunumlarin daha hostu sankisade sunum fotosunu koyunca genclerin onunu acmak istii herhal diye dusunduydum emme degilmis galiba
Yok yok doğru düşünmüşsün ben en sadesini koymak istedim:)Yani 3-5 oy alsam yeterdi onuda almışım zaten:)

Allahtan bizim burda kahvaltiya misafir cagirma diye bi adet yok
Bende çok sevmiyorum aslında ama mecburen şehir dışından gelip 1-2 saat durup gittiler:)Saat 8 olunca ancak kahvaltı:)Ne yapacağımızıda bilmiyoruz:)Allahtan abartmamışım sabah erken olduğu için çok yemediler:)

Aman allahııııımmmm tayinimiz bu sene antebe çıkarsa geleceğim yanına abla bende sana hazırlar çağırırım
Öyle bir durum var mı canımGel komşu olalım birlikte kahvaltı yapar,selfi çeker kızlara hava yaparız

Dogru diyon madem hedefine ulastin en iyisi sen cekil yarismadan nevo
Ya alsam ne olacak bir işlevi yok:)Ben çok eğleniyorum katılmadan duramam:)Ve ben ilkim Madalya hakkı bittiği halde yarışmaya katılan ilk üyeBana bir madalya takmak lazım

Öyle bir durum var mı canımGel komşu olalım birlikte kahvaltı yapar,selfi çeker kızlara hava yaparız
Var var abla isteyeceğiz hep oraları çıksın hemen buraya yazarım belki birinin şehrine gideriz... yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. ın gidersem tabaklarını aşırcam deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın gidersem bol bol dedikodu yapacağım yarışmayla ilgili hain planlar kurarız birlikte evlaefe nin olduğu yere gidersem imzalı resmini alacağım
Ama nere olursa olsun İstanbul olmasın

Nasıl Yok hiç mi Yok
Kahvaltiya misafir cagirmiyoruz canimdiger ogunlerde ne zaman isterlerse buyursunlar hatta bizim burda musait misiniz diye aradiklarinda hayir demek edepsizliktir.ne olursa olsun o misafir agirlanacak
ha gece yatili kalan misafire kahvalti hazirlanir o ayri ama yarin size kahvaltiya gelicem diye bi adet yokAllahtan yok sabahin korunde kalkip misafir agirlamak cok zordur

Hakkınızda hayırlısı olsun canımSenin eşin ne iş yapıyordu

Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)

Ay ben şok sabah eşler işe gönderilir komşu aranır hadi gel kız kahvaltı yapalım iki laflarız denir

Ay ben şok sabah eşler işe gönderilir komşu aranır hadi gel kız kahvaltı yapalım iki laflarız denir
Çt kapı gitmeyi ve gelinmesini sevmem :)Yani o bile çat kapı gibi oluyor:)Ben kahvaltıyı erken yapmayıda sevmiyorum.6 da bile kalksam saat 10-11 olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…