Börek çok severiz mutlaka denerim :)Tesekkurler, deneyin firsat bulursaniz tadida cok guzel
Yaaa demeee ağlarımKizlar dikkat ettiniz mi nevo oy almasin diye en sade sunumunu koymus ilk sayfaya
Demek bana kendini çok hatırlatmıyorsunAma ben hep sizleyim beni etiket yapmayı unutan sensin
Yasmin zaten katılamıyor onunla kıyaslamaBı daha ki kategori @yasminsay dan önce ben yapayım da görün siz
Teşekkür ederizMüthiş güzel tarifler,
Müthiş güzel sunumlar var..
Karar vermek için kaç kez baktım tekrar tekrar.
Hepinizin ellerinize,emeğinize sağlık.
Oyum Gonca gül böreğine
Merhaba canimBörek çok severiz mutlaka denerim :)
Valla bana oyle geldiYaaa demeee ağlarım
Piii o yüzden mi etiketledin beni
Birlikte yapalım inşaallahDiyet yaparak tabii ki de ama önce bir iyileş Allahın izniyle :)
Bende iyiyim çok şükür dün iki posta misafir ağırladım bugün yataktan çıkamıyorumŞükür bugünümüze, sen nasılsın canım benim
Sade olmayan hangisiKizlar dikkat ettiniz mi nevo oy almasin diye en sade sunumunu koymus ilk sayfaya
Merhaba tatlım nasılsın? ❤Merhaba canim
Valla bana oyle geldimaydanozlu sunumlari daha guzeldi
Abla sence kim birinci gelecek bilirsin senSade olmayan hangisiBen size en sıradan tarifimi yaptım
Hadi hadi kabil etSade olmayan hangisiBen size en sıradan tarifimi yaptım
İyim canim 1. olursam daha iyi olucamMerhaba tatlım nasılsın? ❤
Sulemez ki oAbla sence kim birinci gelecek bilirsin sen
DemiiiSulemez ki o
Bir sürü favorim var.Yani emin olamıyorum kk hanımları şaşırtıyor:)Ama aklımda 5 tarif arasından biri 1. olacak gibi geliyor.Abla sence kim birinci gelecek bilirsin sen
Neyi kabul edeyim ciddi mi söylüyorsun şaka mı anlamadım:)Hadi hadi kabil et
İyim canim 1. olursam daha iyi olucam
Hayırlısı canım daha oylama dün başladı her An hersey olabilirHadi hadi kabil et
İyim canim 1. olursam daha iyi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?