Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo aldım galibaSpor falan yok :)Geçen hafta 3-4 aydam sonra ilk kez dışarı çıktım 1 haftadır hasta yatıyorum 65-66 bazen 67 oluyor:)Vermek istiyorum ama nasıl :)
Oyumu kullanayım diye görsellere baktımNormalde bu saatte iştahsız olurum ,ağzım sulandı Tariflerin hepsi birbirinden güzel duruyorHepsini canı istedi Oyum lahmacun böreğine gitti.4 favorim daha vardı ama mecbur birini seçmem gerekti.Sabah sabah bayağı uğraştım Biz tariflerin hepsini bildiğimiz halde böyle zorlanırsak millet oylamada ne yapacak
Müthiş güzel tarifler, Müthiş güzel sunumlar var.. Karar vermek için kaç kez baktım tekrar tekrar. Hepinizin ellerinize,emeğinize sağlık. Oyum Gonca gül böreğine
İkisi içindeki peynir görünen börek diğeri şekilli biraz sunum yetersiz :) Demekki neymiş iç malzeme peynirse görünmeyecekmiş heleki maydanoz asla gardaşım
İkisi içindeki peynir görünen börek diğeri şekilli biraz sunum yetersiz :) Demekki neymiş iç malzeme peynirse görünmeyecekmiş heleki maydanoz asla gardaşım