En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
Nevoş Allah ne verdiyse koy işte cano doymaya değil dosta gelen doyar

Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
İste bizim burda caya da cagirmazlar
gelene mutlaka yemek yapilir bi tek cay sofrasi olmaz
Ay ben şok sabah eşler işe gönderilir komşu aranır hadi gel kız kahvaltı yapalım iki laflarız denir
O ayri simdi o misafir sayilmaz ki

İste bizim burda caya da cagirmazlar
gelene mutlaka yemek yapilir bi tek cay sofrasi olmaz

O ayri simdi o misafir sayilmaz ki
Çay derken öğle sonu oturmalarını diyorum.Kısır,sarma dolma,pastalar,börekler vs olur:)En az 5-6 çeşit yapılır:)Birde akşam oturmaları olur.Ondada tatlı,pasta,börek vs olur:)

Çt kapı gitmeyi ve gelinmesini sevmem :)Yani o bile çat kapı gibi oluyor:)Ben kahvaltıyı erken yapmayıda sevmiyorum.6 da bile kalksam saat 10-11 olacak:)
Abla 4 senedir oturuyorum apartmanda sor bakalım komşun var mı bir tane eskiden annelerimiz öyle yapardı :)

Sizde bizim gibi tayincisiniz.Sizin daha sık oluyor :)Antep zor bir şehir yani işler yoğun oluyor.İyi düşünün:)
Siz ne iş yapıyorsunuz abla eşiniz ? Ben tercihlerimi neyi meşhur yemek olarak söylüyorum eşime... eşimde ben iş yoğunluğunu düşünüyorum sadece diyor

Hazırladım geçti gitti canım:)Orası öyle haklısın ama her zaman öyle olmuyor:)
Valla benim hep dostlarım geldiği için kahvaltıya o şekilde düşünürüm yoksa öyle çok samimi olmadığıma kahvaltıya gitmem illaki çay gibi olmuyor

Abla 4 senedir oturuyorum apartmanda sor bakalım komşun var mı bir tane eskiden annelerimiz öyle yapardı :)
Ben 10 yıldır oturuyorum benim yok canım:)Ama bir sürü arkadaşım var sağolsunlar :)

Siz ne iş yapıyorsunuz abla eşiniz ? Ben tercihlerimi neyi meşhur yemek olarak söylüyorum eşime... eşimde ben iş yoğunluğunu düşünüyorum sadece diyor
Polis eşiyim canım

Valla benim hep dostlarım geldiği için kahvaltıya o şekilde düşünürüm yoksa öyle çok samimi olmadığıma kahvaltıya gitmem illaki çay gibi olmuyor
Ne güzel canım:)Benimde arkadaş gruplarım var ama pek denk gelmiyor sabah mutlaka öğle sonu görüşürüz:)

Bugun evime gecicem, dunya isim var sanirim evde

Oo herkesi sollamis gidiyorum kesin birinciyim
Alip alabilcegim oy sayisi iste, buna da sukur. Panik yok yani
Şimdillik önde gidiyorsun bakalım bildirim gidince ne olacak:)Kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…