Sizde bizim gibi tayincisiniz.Sizin daha sık oluyor :)Antep zor bir şehir yani işler yoğun oluyor.İyi düşünün:)TSK da abla ast Subay
Nevoş Allah ne verdiyse koy işte cano doymaya değil dosta gelen doyarSabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
İste bizim burda caya da cagirmazlarSabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
O ayri simdi o misafir sayilmaz kiAy ben şoksabah eşler işe gönderilir komşu aranır hadi gel kız kahvaltı yapalım iki laflarız denir
Hazırladım geçti gitti canım:)Orası öyle haklısın ama her zaman öyle olmuyor:)Nevoş Allah ne verdiyse koy işte cano doymaya değil dosta gelen doyar
Çay derken öğle sonu oturmalarını diyorum.Kısır,sarma dolma,pastalar,börekler vs olur:)En az 5-6 çeşit yapılır:)Birde akşam oturmaları olur.Ondada tatlı,pasta,börek vs olur:)İste bizim burda caya da cagirmazlar
gelene mutlaka yemek yapilir bi tek cay sofrasi olmaz
O ayri simdi o misafir sayilmaz ki
Abla 4 senedir oturuyorum apartmanda sor bakalım komşun var mı bir taneÇt kapı gitmeyi ve gelinmesini sevmem :)Yani o bile çat kapı gibi oluyor:)Ben kahvaltıyı erken yapmayıda sevmiyorum.6 da bile kalksam saat 10-11 olacak:)
Yok illa yemek yapilacak yaninaÇay derken öğle sonu oturmalarını diyorum.Kısır,sarma dolma,pastalar,börekler vs olur:)En az 5-6 çeşit yapılır:)Birde akşam oturmaları olur.Ondada tatlı,pasta,börek vs olur:)
Siz ne iş yapıyorsunuz abla eşiniz ? Ben tercihlerimi neyi meşhur yemek olarak söylüyorum eşime... eşimde ben iş yoğunluğunu düşünüyorum sadece diyorSizde bizim gibi tayincisiniz.Sizin daha sık oluyor :)Antep zor bir şehir yani işler yoğun oluyor.İyi düşünün:)
Valla benim hep dostlarım geldiği için kahvaltıya o şekilde düşünürüm yoksa öyle çok samimi olmadığıma kahvaltıya gitmem illaki çay gibi olmuyorHazırladım geçti gitti canım:)Orası öyle haklısın ama her zaman öyle olmuyor:)
Ben 10 yıldır oturuyorum benim yok canım:)Ama bir sürü arkadaşım var sağolsunlar :)Abla 4 senedir oturuyorum apartmanda sor bakalım komşun var mı bir taneeskiden annelerimiz öyle yapardı :)
Yani memleketimde olsam dediğin belki olur gelen yemeksiz gönderilmez:)Yok illa yemek yapilacak yanina
Polis eşiyim canımSiz ne iş yapıyorsunuz abla eşiniz ? Ben tercihlerimi neyi meşhur yemek olarak söylüyorum eşime... eşimde ben iş yoğunluğunu düşünüyorum sadece diyor
Ne güzel canım:)Benimde arkadaş gruplarım var ama pek denk gelmiyor sabah mutlaka öğle sonu görüşürüz:)Valla benim hep dostlarım geldiği için kahvaltıya o şekilde düşünürüm yoksa öyle çok samimi olmadığıma kahvaltıya gitmem illaki çay gibi olmuyor
Şimdillik önde gidiyorsun bakalım bildirim gidince ne olacak:)Kolay gelsin:)Bugun evime gecicem, dunya isim var sanirim evde
Oo herkesi sollamis gidiyorum kesin birinciyim
Alip alabilcegim oy sayisi iste, buna da sukur. Panik yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?