En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Senin annen seni engellememiş demek:)Bende severim ama dediğim gibi ayda yılda bir paket alır hepimiz bölüşürüz.Öyle koca koca paketlerde kimse yemez bizde:)
Biz iki ayrı paket alırız birazı çocuklara birazı bize acılı falan

Büyüdükçe zararlarını öğrenecekler içinde neler olduğunu şimdi iyi geliyor onlara Allah dermansız dert vermesin
Amin canım:)
Paketli her şey zararlı,dışarda satılan her şey zararlı vs...Sen işlersen öyle gidiyor:)

Valla yaptim, azmettim bugun onca isimin arasina sigdirdim ve yaptim. Dillere dustum madara ettiler beni adimi cikardilar beceriksiz diye
Tanisiyor muyuz aceba nick mi degisti
Nick hergün değişiyor

Haydi haydi haydi emmi gelsin konumu onaylasin, nevos aplamm konuma fotolari koyup genele acsin. Haydi haydiii
Kazen geçen seferki hazır yufkalar kategorisinde bütün tarifleri gezip,laf aramızda sizi tutuyorum diyorduBu kategori kimsenin böreğini beğenmedi galiba

Valla yaptim, azmettim bugun onca isimin arasina sigdirdim ve yaptim. Dillere dustum madara ettiler beni adimi cikardilar beceriksiz diye
Tanisiyor muyuz aceba nick mi degisti
Yok tanışmıyoruz tanışalım :)
MaşaAllah sana ellerine sağlık

Ben hala yiyorum ben çok pis boğazım bir piknikte 3 yarım ekmek arası 5 bardak kola icmisligim var

Diyet grupları çağırıyor ya onlara burdan duyruylur çağırmasınlar
Abooo yarin gol kenarinda mangal yapcaz bizde, giderken ekmegi bile sayili aliyoruz fazla geliyo diyeyarim ekmegi zor yiyom ben.
Masallah diyim de

Senin annen seni engellememiş demek:)Bende severim ama dediğim gibi ayda yılda bir paket alır hepimiz bölüşürüz.Öyle koca koca paketlerde kimse yemez bizde:)
Piiii koca paketmiş,paketi açıyorsun beşte biri cips

Oluyorda yedikten sonra pek güzel olmuyoruz :)
O kabine girip dışarıdaki kişiye bir beden büyük istegi yapmak koyuyor kabindeki aynaya bakıp kendime tukurmus lugum de doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…