• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Madalyan olmasa da biz senin sunumlarını çok beğeniyoruz kii:KK45:İnşalah günün birinde olacak :dua:Ben senin çiğköfteden bayağı ümitliydim aslında :KK45:
Aynen bende kendisine ve azmine hayranım.Yaşı küçük ama cidden çok becerikli ve şeker gibi:)

Kalıp darmış sanırım ondan ten rengi diye direttim bir kere giydim bir dahada giymedim 38e daraltcam onu gerçi ben 38 alt bedeni hiç hatırlamıyorum basen var bende :eek:
Bende bir ara bir beden küçük alıp ona girene kadar dikkat ediyordum yemeye o taktik de iyi aslında :))

Kalıp darmış sanırım ondan ten rengi diye direttim bir kere giydim bir dahada giymedim 38e daraltcam onu gerçi ben 38 alt bedeni hiç hatırlamıyorum basen var bende :eek:
Bende kilo alırsam basen oluyor:)

Biz karı koca çok yeriz ama eşim isiigeregi sürekli yürüdüğünde n kilo almıyor akşam yemeğini yedikten çocuklar dışardan bişey istedi

Eşim e ben yemeyeceğim dedim aldı geldi baktım çocuklar ucundan kiyincan aldı geçti oturdum bir güzel onu da yedim ve şuan annem aradı sabah kahvaltıya geliyoruz dedi en az iki gün kalırlar heralde

Ne kahvaltılık bişey var nede ev temuz :skandal:
Patates kizart,krep yap bal, recel vs varsa cikar.
Sabah hemen market yakinsa apar topar eksiklerini al oldu da bitti masallah:halay:

Madalyan olmasa da biz senin sunumlarını çok beğeniyoruz kii:KK45:İnşalah günün birinde olacak :dua:Ben senin çiğköfteden bayağı ümitliydim aslında :KK45:
Çok sevindim bende sizlere sunum yapmayı çok seviyorum :36: olsun napalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. da çok güzel yapmıştı tam bir mercimek köftesi çay saatlerinin vazgeçilmezi ilkte onu istemiştim ben kapılmış :22: yasminsay üçüncüyü de kazansın güçlü rakipleri eleyelim :D

Nick hergün değişiyor:KK70:
Ben çok seviyorum değişmeyi değiştirmeyi salonumu 3 günde bir değiştiririm mesela çabuk sıkılıyorum birde ruh halime göre biryerde güzel bir nick görsem aaa bide bundan yapayım diyorum :D :53:

Ben çok seviyorum değişmeyi değiştirmeyi salonumu 3 günde bir değiştiririm mesela çabuk sıkılıyorum birde ruh halime göre biryerde güzel bir nick görsem aaa bide bundan yapayım diyorum :KK70: :KK53:
Bende değişimi seviyorum ama nickimi değiştirmem:)

Back