Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalıp darmış sanırım ondan ten rengi diye direttim bir kere giydim bir dahada giymedim 38e daraltcam onu gerçi ben 38 alt bedeni hiç hatırlamıyorum basen var bende
Kalıp darmış sanırım ondan ten rengi diye direttim bir kere giydim bir dahada giymedim 38e daraltcam onu gerçi ben 38 alt bedeni hiç hatırlamıyorum basen var bende
Biz karı koca çok yeriz ama eşim isiigeregi sürekli yürüdüğünde n kilo almıyor akşam yemeğini yedikten çocuklar dışardan bişey istedi
Eşim e ben yemeyeceğim dedim aldı geldi baktım çocuklar ucundan kiyincan aldı geçti oturdum bir güzel onu da yedim ve şuan annem aradı sabah kahvaltıya geliyoruz dedi en az iki gün kalırlar heralde
Çok sevindim bende sizlere sunum yapmayı çok seviyorum olsun napalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık yasminsay
da çok güzel yapmıştı tam bir mercimek köftesi çay saatlerinin vazgeçilmezi ilkte onu istemiştim ben kapılmış yasminsay üçüncüyü de kazansın güçlü rakipleri eleyelim
Ben çok seviyorum değişmeyi değiştirmeyi salonumu 3 günde bir değiştiririm mesela çabuk sıkılıyorum birde ruh halime göre biryerde güzel bir nick görsem aaa bide bundan yapayım diyorum
Ben çok seviyorum değişmeyi değiştirmeyi salonumu 3 günde bir değiştiririm mesela çabuk sıkılıyorum birde ruh halime göre biryerde güzel bir nick görsem aaa bide bundan yapayım diyorum