• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Böyle tatil mi olur ilk gün gece 3 e kadar acildeydik bu akşam yine acile gidicrz sanırım oğlan çok berbat hasta

Sürekli yediğini içtiğini çıkarıyor sıcak soğuk farketmiyor ://

Bugün lapa yapıp koyacağım karnına ise yarayaradi yaradı yaramadı artık pazartesi kesin yatış yaparlar bayağı bayağı kötü :KK43:
Geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin :dua:
Geçen haftada benim kız hastaydı,çocuklar hasta olunca insanın motivasyonu düşüyor:olamaz:

Perşembe akşamı tavada yalancı su böreği yapayım dedim, aman Allahım bir börek ancak bu kadar berbat yapılır:silah: 1 ay kadar önce aynı böreği yaptım çok güzel olmuştu, bu sefer öyle kötü öyle kötüydü ki zavallı adamcağızım hmmm eline sağlık ama sanki bu olmamış diyecek kadar kibar bir dille eleştirdi, yiyemedik kedilere vereyim bari dedi, umarım kediler zehirlenmemiştir :KK43:
He he yapamamış kiii yapamamış kiiii,benim kek kalıbımdaki böreğe bak ,aynı su böreği gibi tadı var:KK45:
Reklamları dinlediniz :KK53:

Yarın akşam döneceğiz bu sabah geldik benim dedemler de böyleydi büyükler Hep aynı büyüdükçe daha da zorlaşıyor müdahale etmek küçükken bilmese tadını şeyini istemeyecekti şimdi keşke hayal ettiğim gibi büyütebilseydim oğlumu
Haklisin sende tabi ki. Bizimkilerin dedeleride ayni. Yilin belli gunleri malesef engel olamiyor hic kimse. Iste keske hep saglikli beslenebilseler, ama bazen elde olmuyor. Uzme kendini canim yarin son gunmus.

Karneler iyiydi sizin nasıldı:)
Buyukte öyle bekliyorduk zaten teşekkür vardı küçük üstün başarı belgesi ile geldi bayağı heyecanlı geçti :))

Böyle tatil mi olur ilk gün gece 3 e kadar acildeydik bu akşam yine acile gidicrz sanırım oğlan çok berbat hasta

Sürekli yediğini içtiğini çıkarıyor sıcak soğuk farketmiyor ://

Bugün lapa yapıp koyacağım karnına ise yarayaradi yaradı yaramadı artık pazartesi kesin yatış yaparlar bayağı bayağı kötü :KK43:
Gecmis olsun cnm yaa.. bolca su icir canim.. virus kapmis olmali.. mecburen kusarak veya ishalle disari atacsk . Uzgunum sma 3-10 gun arasi surebiliyo

Gecmis olsun cnm yaa.. bolca su icir canim.. virus kapmis olmali.. mecburen kusarak veya ishalle disari atacsk . Uzgunum sma 3-10 gun arasi surebiliyo
Ya birde hiç böyle bişey olmamıştı dün misafirliite çikolatalı pasta yedi ben pasta çıkarttı sandım ama bugün de gün boyu kavrengi istifra etti :(

Back