Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Perşembe akşamı tavada yalancı su böreği yapayım dedim, aman Allahım bir börek ancak bu kadar berbat yapılır 1 ay kadar önce aynı böreği yaptım çok güzel olmuştu, bu sefer öyle kötü öyle kötüydü ki zavallı adamcağızım hmmm eline sağlık ama sanki bu olmamış diyecek kadar kibar bir dille eleştirdi, yiyemedik kedilere vereyim bari dedi, umarım kediler zehirlenmemiştir
Yarın akşam döneceğiz bu sabah geldik benim dedemler de böyleydi büyükler Hep aynı büyüdükçe daha da zorlaşıyor müdahale etmek küçükken bilmese tadını şeyini istemeyecekti şimdi keşke hayal ettiğim gibi büyütebilseydim oğlumu
Haklisin sende tabi ki. Bizimkilerin dedeleride ayni. Yilin belli gunleri malesef engel olamiyor hic kimse. Iste keske hep saglikli beslenebilseler, ama bazen elde olmuyor. Uzme kendini canim yarin son gunmus.
Geçmiş olsun canım .ben kızımda yaşadım ishal kusma vardı bizim yavrum çok su kaybetti kilo kaybetti 1ay zor toparladı.inşallah geçer yatış yaparlarsa yatır canım inan halden düşüyorlar seninki büyük sanırım okul açılmadan da toparlanır inşallah.