• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Senin annen seni engellememiş demek:)Bende severim ama dediğim gibi ayda yılda bir paket alır hepimiz bölüşürüz.Öyle koca koca paketlerde kimse yemez bizde:)
Biz iki ayrı paket alırız birazı çocuklara birazı bize acılı falan :olamaz:

Büyüdükçe zararlarını öğrenecekler içinde neler olduğunu şimdi iyi geliyor onlara Allah dermansız dert vermesin :dua:
Amin canım:)
Paketli her şey zararlı,dışarda satılan her şey zararlı vs...Sen işlersen öyle gidiyor:)

Valla yaptim, azmettim bugun onca isimin arasina sigdirdim ve yaptim. :olamaz:Dillere dustum madara ettiler beni adimi cikardilar beceriksiz diye:KK53:
Tanisiyor muyuz aceba :confused: nick mi degisti
Nick hergün değişiyor:70:

Haydi haydi haydi emmi gelsin konumu onaylasin, nevos aplamm konuma fotolari koyup genele acsin. Haydi haydiii:KK73:
Kazen Kazen geçen seferki hazır yufkalar kategorisinde bütün tarifleri gezip,laf aramızda sizi tutuyorum diyordu:sus:Bu kategori kimsenin böreğini beğenmedi galiba :sus:

Valla yaptim, azmettim bugun onca isimin arasina sigdirdim ve yaptim. :olamaz:Dillere dustum madara ettiler beni adimi cikardilar beceriksiz diye:KK53:
Tanisiyor muyuz aceba :confused: nick mi degisti
Yok tanışmıyoruz tanışalım :)
MaşaAllah sana ellerine sağlık :77:

Ben hala yiyorum ben çok pis boğazım bir piknikte 3 yarım ekmek arası 5 bardak kola icmisligim var :KK53:

Diyet grupları çağırıyor ya onlara burdan duyruylur çağırmasınlar:kahve:
Abooo:skandal: yarin gol kenarinda mangal yapcaz bizde, giderken ekmegi bile sayili aliyoruz fazla geliyo diye:KK53:yarim ekmegi zor yiyom ben. :olamaz:
Masallah diyim de:nazar:

Senin annen seni engellememiş demek:)Bende severim ama dediğim gibi ayda yılda bir paket alır hepimiz bölüşürüz.Öyle koca koca paketlerde kimse yemez bizde:)
Piiii koca paketmiş,paketi açıyorsun beşte biri cips:skandal:

Oluyorda yedikten sonra pek güzel olmuyoruz :)
O kabine girip dışarıdaki kişiye bir beden büyük istegi yapmak koyuyor kabindeki aynaya bakıp kendime tukurmus lugum de doğrudur :D

Back