• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Haklisin sende tabi ki. Bizimkilerin dedeleride ayni. Yilin belli gunleri malesef engel olamiyor hic kimse. Iste keske hep saglikli beslenebilseler, ama bazen elde olmuyor. Uzme kendini canim yarin son gunmus.
İçimi döktüm rahatladım çok şükür içimden söylemiyordum öyle iyi geldi yazmak :36: yoksa kolay kolay kafaya takmam hiç bşyi :KK47:

Ya birde hiç böyle bişey olmamıştı dün misafirliite çikolatalı pasta yedi ben pasta çıkarttı sandım ama bugün de gün boyu kavrengi istifra etti :KK43:
Icindeki tam cikmamistir. Rahat ol bolllll su ver.. icecek ver ne isterse. Yemedi onemli degil icmesi cok onemli

İçimi döktüm rahatladım çok şükür içimden söylemiyordum öyle iyi geldi yazmak :KK36: yoksa kolay kolay kafaya takmam hiç bşyi :KK47:
Bende çok dikkat ederim .Memlekete her gittiğimizde ipin ucu kaçardı:)Birde kızlar ilkokuldayken oğlumda bizimle gelirdi oradaki çocuklar cips ikram ederdi.Çok hoşuna giderdi.Şimdi çok istemiyor ayda yılda bir:)Büyüyünce kendileri istemeyecek:)

Bende çok dikkat ederim .Memlekete her gittiğimizde ipin ucu kaçardı:)Birde kızlar ilkokuldayken oğlumda bizimle gelirdi oradaki çocuklar cips ikram ederdi.Çok hoşuna giderdi.Şimdi çok istemiyor ayda yılda bir:)Büyüyünce kendileri istemeyecek:)
Ben büyüdüm ,benim canım neden istiyor cips:KK53:

Ben hala yiyorum ben çok pis boğazım bir piknikte 3 yarım ekmek arası 5 bardak kola icmisligim var :KK53:

Diyet grupları çağırıyor ya onlara burdan duyruylur çağırmasınlar:kahve:

Ben büyüdüm ,benim canım neden istiyor cips:KK53:
Senin annen seni engellememiş demek:)Bende severim ama dediğim gibi ayda yılda bir paket alır hepimiz bölüşürüz.Öyle koca koca paketlerde kimse yemez bizde:)

Büyüdükçe zararlarını öğrenecekler içinde neler olduğunu şimdi iyi geliyor onlara Allah dermansız dert vermesin :dua:

Ben hala yiyorum ben çok pis boğazım bir piknikte 3 yarım ekmek arası 5 bardak kola icmisligim var :KK53:

Sonra gelsin kilolar:sinirli:

Nereye kadar yiyeceksinki :issiz:

Back