En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin
Geçen haftada benim kız hastaydı,çocuklar hasta olunca insanın motivasyonu düşüyor

He he yapamamış kiii yapamamış kiiii,benim kek kalıbımdaki böreğe bak ,aynı su böreği gibi tadı var
Reklamları dinlediniz

Haklisin sende tabi ki. Bizimkilerin dedeleride ayni. Yilin belli gunleri malesef engel olamiyor hic kimse. Iste keske hep saglikli beslenebilseler, ama bazen elde olmuyor. Uzme kendini canim yarin son gunmus.

Karneler iyiydi sizin nasıldı:)
Buyukte öyle bekliyorduk zaten teşekkür vardı küçük üstün başarı belgesi ile geldi bayağı heyecanlı geçti :))

Gecmis olsun cnm yaa.. bolca su icir canim.. virus kapmis olmali.. mecburen kusarak veya ishalle disari atacsk . Uzgunum sma 3-10 gun arasi surebiliyo

Gecmis olsun cnm yaa.. bolca su icir canim.. virus kapmis olmali.. mecburen kusarak veya ishalle disari atacsk . Uzgunum sma 3-10 gun arasi surebiliyo
Ya birde hiç böyle bişey olmamıştı dün misafirliite çikolatalı pasta yedi ben pasta çıkarttı sandım ama bugün de gün boyu kavrengi istifra etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…