• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Canım nasılsın:KK60:
Hiç iyi değilim ablacım yaa köye geldik ve yine torba torba abur cuburlar hazır pastalar ne kadar sağlıksız gıda varsa yedi oğlum engel de olamıyorum çözüm arıyorum kendimce çok sinirleniyorum belli de oluyor ama inatla alıyorlar veriyorlar sabahtan beri neler yedi anlatsam sadece normal ev yemeği bi kase çorba o kadar onun dışında hep abur cubur. Tamam iyi insanlar seviyorum kırmak istemiyorum ama evlat sonuçta ne kadar az yerse o kadar iyi onun için

Maşallah, tatil sana da yaradı. İyice dinlen, keyfini sür ❤️
sana dedigim gibi. Hastanede karar kıldık. Salı yada çarşamba gidecekler
Sağol canım inşaallah:KK200:
Hakkınızda hayırlısı canım:(

Hiç iyi değilim ablacım yaa köye geldik ve yine torba torba abur cuburlar hazır pastalar ne kadar sağlıksız gıda varsa yedi oğlum engel de olamıyorum çözüm arıyorum kendimce çok sinirleniyorum belli de oluyor ama inatla alıyorlar veriyorlar sabahtan beri neler yedi anlatsam sadece normal ev yemeği bi kase çorba o kadar onun dışında hep abur cubur. Tamam iyi insanlar seviyorum kırmak istemiyorum ama evlat sonuçta ne kadar az yerse o kadar iyi onun için
Ne kadar kalacaksın canım:)
Yani çok uzun değilse takma lütfen birkaç gün yerse bir şey olmaz merak etme;)
Boşa tadını,huzurunu kaçırma sakin ol:60:

Tesekkurlerr:KK36:Daha fazla diline dusmemek adina yarin yapacagim boregi bugune sıkıstirdim valla:KK53:
Yoksa yanmıştın:KK53:
Ama ablanın mesajları okumasını istiyorum:KK53:Şu dedin ya o beceremez:KK45:

Canim bir kac gunse uzme kendini, dun karne gunu oldugum icin benim yegenlerin 3 ude tum gunu abur cuburla gecirdiler arada sirada bu tur seyler malesef oluyor

Back