• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Karsilikli güven olduktan sonra neden olmasın

Birde biraz geri kafalı olunca eşim in tersi terstir yani

Mantıklı bişey yaapsm da hayır der o yüzden hiç inat Edip riske girmiyorum

Biliyorum bı kaç gün buraya girmesem özelden ne yapıyorsun gelmedin etmedin diyen olur uğraş dur artık benimkiyle

Dirdir virvir sorar :KK70:
Ben mesela bazı arkadaşlar bana yazmazsa hiç yazmam:)Yani onlar yazınca yazarım:)Eşlerinin durumunu biliyorum:)Ama bazıları ile gece 12'de bile yazışıyorum:)
pinkstrap pinkstrap mesela gece sohbet ettiğimiz çok olmuştur.Eşimde bilir:)

Benim eşim bu platforma güveniyor.Ondanda olabilir:)Tabi bu zamanla oluştu:)
İşte sen editörsün ,bir nevi çalışıyorsun.Senin numarayı Whatsapp ta gördü oğlum da eşim de ,yemek yarışmasından dedim mesela ,sevdiğim KK dan arkadaşım desem ,nerden tanıyorsun ,nasıl güveniyorsun derler ,uzatana kadar kısa kestim :olamaz:

Benim eşim bu platforma güveniyor.Ondanda olabilir:)Tabi bu zamanla oluştu:)
Platform güvenli de mesela ben sana guvenirim yada sen bana diyelim görüştük

Ama belki benim eşim psikopat yada sapik ruhlu yada numarayı verdiğim kişi öyle o yüzden kişiye güvenemiyorum ben

Ama çok sevdiğim insanlar var mesela burda derstlestigim :)) onun dışında görüşmedim şimdilik :))

İşte sen editörsün ,bir nevi çalışıyorsun.Senin numarayı Whatsapp ta gördü oğlum da eşim de ,yemek yarışmasından dedim mesela ,sevdiğim KK dan arkadaşım desem ,nerden tanıyorsun ,nasıl güveniyorsun derler ,uzatana kadar kısa kestim :olamaz:
Aynen canım anlayamazlar.Bizim burada yıllardır neler paylaştığımızı:)Yazılarımızla bile olsa anlaştığımızı,birbirimizi yakın hissetiğimizi:)

Platform güvenli de mesela ben sana guvenirim yada sen bana diyelim görüştük

Ama belki benim eşim psikopat yada sapik ruhlu yada numarayı verdiğim kişi öyle o yüzden kişiye güvenemiyorum ben

Ama çok sevdiğim insanlar var mesela burda derstlestigim :)) onun dışında görüşmedim şimdilik :))
Sen hiç girme öyle şeylere canım:)Yani eşin bilmiyor boşa başın ağrımasın:)

Aynen canım anlayamazlar.Bizim burada yıllardır neler paylaştığımızı:)Yazılarımızla bile olsa anlaştığımızı,birbirimizi yakın hissetiğimizi:)
Çoğumuz kapı komşumuzu tanımıyoruz ,ne yaşadığını ,hislerini ama burada tanıyoruz birbirimizi.

Ben mesela bazı arkadaşlar bana yazmazsa hiç yazmam:)Yani onlar yazınca yazarım:)Eşlerinin durumunu biliyorum:)Ama bazıları ile gece 12'de bile yazışıyorum:)
pinkstrap pinkstrap mesela gece sohbet ettiğimiz çok olmuştur.Eşimde bilir:)
Ne güzel mis bazen bende versem mi diyorum çok samimi olduğu m 3 kişi var

Ama eşime aciklayamazsam adam beni yanlış anlar düşüncesi var kk dan tanıştık konuşuyoruz desem benimki yine normal karşılamaz

Nördon boloyorsun kadun olduğunu der afkurur :D

Sen hiç girme öyle şeylere canım:)Yani eşin bilmiyor boşa başın ağrımasın:)
Aynen bazen diyorum acaba söylesem mi bir sürü konu var ona anasına söylediğim yorumlar şimdi rahatça görebiliyorum yazıyorum çıkıyorum ama onun bilmesi demek sürekli bakmasina sebep olabilir

İstemem karşıdaki kişinin bireylerini okumasını ama benim eşim çok rahattır o konuda :D

Gelen msjlari cvp bile yazar benim adıma aile içinde :D

Ne güzel mis bazen bende versem mi diyorum çok samimi olduğu m 3 kişi var

Ama eşime aciklayamazsam adam beni yanlış anlar düşüncesi var kk dan tanıştık konuşuyoruz desem benimki yine normal karşılamaz

Nördon boloyorsun kadun olduğunu der afkurur :KK70:
Aman aman hiç gerek yok canım:)Benim burada 9.yılım ve hep aktif bir üyeydim:)Yani bir şekilde tanıyorum yada tanıyorlar:)Eşin bilmiyor çok büyük problem:)

Aman aman hiç gerek yok canım:)Benim burada 9.yılım ve hep aktif bir üyeydim:)Yani bir şekilde tanıyorum yada tanıyorlar:)Eşin bilmiyor çok büyük problem:)
Eşim in kk ile tek bildiği her bişey arattiginda en üstte çıkması forum nedir ne işe yarar bilmez :D

Yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor işte eşleri:deli:Küçük dozdan başlamak gerekiyor :deli:İlk zamanlar sosyal medyaya bile laf ediyordu açılmasına :deli: Bazen cinnet gerekiyor :deli:Herşeye tamam dersen yıpranıyorsun :deli:

Aynen bazen diyorum acaba söylesem mi bir sürü konu var ona anasına söylediğim yorumlar şimdi rahatça görebiliyorum yazıyorum çıkıyorum ama onun bilmesi demek sürekli bakmasina sebep olabilir

İstemem karşıdaki kişinin bireylerini okumasını ama benim eşim çok rahattır o konuda :KK70:

Gelen msjlari cvp bile yazar benim adıma aile içinde :KK70:
Bak ben bunca yıldır üyeyim 150 bine yakın mesajım var.Eşim buradaki 1 mesajımı dahi okumamıştır:)Yani okusa belki bende rahatsız olurum:)Yok anam seninki uzak olsun sonra biizmle sohbete başlar:70:

Bak ben bunca yıldır üyeyim 150 bine yakın mesajım var.Eşim buradaki 1 mesajımı dahi okumamıştır:)Yani okusa belki bende rahatsız olurum:)Yok anam seninki uzak olsun sonra biizmle sohbete başlar:KK70:
Benim de oğlum mesaj sayımı görmüştü bir ara aha böyle olmuştu:KK57:O kadar mesaj mı yazdın demişti:KK70:

Yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor işte eşleri:deli:Küçük dozdan başlamak gerekiyor :deli:İlk zamanlar sosyal medyaya bile laf ediyordu açılmasına :deli: Bazen cinnet gerekiyor :deli:Herşeye tamam dersen yıpranıyorsun :deli:
Tabi ki yavaş yavaş oluyor.İlk üye oldum takıldığım bir geyik topiği var ve çok aktif bir geyik topiği:)Herkes o sıra msn de sohbet ediyor.Düşün telefon değil,instagram değil,facebook değil msn:)Eşim hayatta izin vermiyordu çok kızıyordu:70:Şimdi hiç takmıyor:)

Back