• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Dövseydin bari:skandal:
Evde tuz bitmiş,yufka bitmiş,peynir,patates ,ıspanak ,kıyma bitmiş,elektrikler 10 gün gelmeyecekmiş,fırın bozulmuş,:skandal:nasıl yapayım :skandal:gerçek bak:KK45:
Tembelim yapamıyorum desene:işsiz:

Akıllı adam vesselam yok yiaaa gerek yok Sanali reele taşımanın anlamı yok he olur tek tük kişiler görüşürüz ama her kişiye de no adres verilmez bu zamanda insan babasının oğluna guvenemiyor sadece nick ini gördüğüm insana tel no vermek cesaret işi gerçekten ://
Benim buradan görüştüğüm arkadaşlarım var:)Güvenmesem telefon vs vermem:)
Vermem için bir süre gerekiyor:)

Tembelim yapamıyorum desene:işsiz:
Tembelim yapamıyorum :KK45:
Sen de herşeye kırmızı kart kullanıyorsun :skandal:Böreğin içi tamam da içine karar veremiyorum :olamaz:

Hee bende de var,Whatsaaptan bakıyoruz durumlarına ,bazen parmaklayarak büyütüp te bakıyorum sana :KK45:

Benim numaram kimsede yok vermedim eşim bilmiyor burayı biri arasa kim bu dese adamın içine kurt düşer yalan söylemeyi beceremem kiviramam

En iyisi mi vermemek gün olur bilse burda oldgumu o zamanda kimseye verme ne olur ne olmaz der her türlü benim eşim karşı böyle şeylere

Çünkü tel no yüzünden zamanında biriyle tartıştı sebebi komikti

Birbirlerini tanıyamadılar neden arıyorsun falan dedi karşı taraf bizimki de ağzını bozdu falan çok saçma bir tartışma yaşandı ve ara sıra yüz yüze baktığı bir insanmış

Sonradan pişman oldu ama iş işten geçti tabi

Bu vesile ile mecbur kalmadiktan sonra istemiyorum kimsenin numarayı

Birde kendi telinden aramayıp eşin dostundan arayan insanlar ölüyor illaki numaran kalıyor son aramalarda o yüzden de kötü oluyor ://

Sen de herşeye kırmızı kart kullanıyorsun :skandal:Böreğin içi tamam da içine karar veremiyorum :olamaz:

Hee bende de var,Whatsaaptan bakıyoruz durumlarına ,bazen parmaklayarak büyütüp te bakıyorum sana :KK45:
Söylediğin böreği yap bence çok güzel olur:)
Niye bakıyorsun çirkin mi,yaşlı mı,şişko mu diye bakıyorsun:70:

Söylediğin böreği yap bence çok güzel olur:)
Niye bakıyorsun çirkin mi,yaşlı mı,şişko mu diye bakıyorsun:70:

Benim numaram kimsede yok vermedim eşim bilmiyor burayı biri arasa kim bu dese adamın içine kurt düşer yalan söylemeyi beceremem kiviramam

En iyisi mi vermemek gün olur bilse burda oldgumu o zamanda kimseye verme ne olur ne olmaz der her türlü benim eşim karşı böyle şeylere

Birbirlerini tanıyamadılar neden arıyorsun falan dedi karşı taraf bizimki de ağzını bozdu falan çok saçma bir tartışma yaşandı ve ara sıra yüz yüze baktığı bir insanmış

Birde kendi telinden aramayıp eşin dostundan arayan insanlar ölüyor illaki numaran kalıyor son aramalarda o yüzden de kötü oluyor ://
Eşin bilmiyorsa tabi ki olmaz canım:)Benim eşim biliyor.Hatta buradaki çoğu arkadaşımı tanıyor:)

Aynen ,hele kıskanç eşe karşı temkinli olmak her zaman için iyidir.

Eşin bilmiyorsa tabi ki olmaz canım:)Benim eşim biliyor.Hatta buradaki çoğu arkadaşımı tanıyor:)
Karsilikli güven olduktan sonra neden olmasın

Birde biraz geri kafalı olunca eşim in tersi terstir yani

Mantıklı bişey yaapsm da hayır der o yüzden hiç inat Edip riske girmiyorum

Biliyorum bı kaç gün buraya girmesem özelden ne yapıyorsun gelmedin etmedin diyen olur uğraş dur artık benimkiyle

Dirdir virvir sorar :D

Back