- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Aynen bazen gıcık oluyoruz Neden onu yaptım ,onu dedim ,öyle davrandım diyoruz kendimizeBen onada guvenemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bazen gıcık oluyoruz Neden onu yaptım ,onu dedim ,öyle davrandım diyoruz kendimizeBen onada guvenemiyorum
Tembelim yapamıyorum deseneDövseydin bari
Evde tuz bitmiş,yufka bitmiş,peynir,patates ,ıspanak ,kıyma bitmiş,elektrikler 10 gün gelmeyecekmiş,fırın bozulmuş,nasıl yapayım gerçek bak
Benim buradan görüştüğüm arkadaşlarım var:)Güvenmesem telefon vs vermem:)Akıllı adam vesselam yok yiaaa gerek yok Sanali reele taşımanın anlamı yok he olur tek tük kişiler görüşürüz ama her kişiye de no adres verilmez bu zamanda insan babasının oğluna guvenemiyor sadece nick ini gördüğüm insana tel no vermek cesaret işi gerçekten ://
Öyle yapacağım zaten ne gerek varSunuma da gerek yok ozaman ters düz edersin yeter
Sonra gece uykularımız kaçıyor:)Aynen bazen gıcık oluyoruz Neden onu yaptım ,onu dedim ,öyle davrandım diyoruz kendimize
Tembelim yapamıyorumTembelim yapamıyorum desene
Hee bende de var,Whatsaaptan bakıyoruz durumlarına ,bazen parmaklayarak büyütüp te bakıyorum sanaBenim buradan görüştüğüm arkadaşlarım var:)Güvenmesem telefon vs vermem:)
Vermem için bir süre gerekiyor:)
Benim numaram kimsede yok vermedim eşim bilmiyor burayı biri arasa kim bu dese adamın içine kurt düşer yalan söylemeyi beceremem kiviramamBenim buradan görüştüğüm arkadaşlarım var:)Güvenmesem telefon vs vermem:)
Vermem için bir süre gerekiyor:)
Gece uykunun kaçması kadar gıcık bir durum yokSonra gece uykularımız kaçıyor:)
Söylediğin böreği yap bence çok güzel olur:)Tembelim yapamıyorum
Sen de herşeye kırmızı kart kullanıyorsun Böreğin içi tamam da içine karar veremiyorum
Hee bende de var,Whatsaaptan bakıyoruz durumlarına ,bazen parmaklayarak büyütüp te bakıyorum sana
Söylediğin böreği yap bence çok güzel olur:)Tembelim yapamıyorum
Sen de herşeye kırmızı kart kullanıyorsun Böreğin içi tamam da içine karar veremiyorum
Hee bende de var,Whatsaaptan bakıyoruz durumlarına ,bazen parmaklayarak büyütüp te bakıyorum sana
Kırışıklık arıyor olabilirSöylediğin böreği yap bence çok güzel olur:)
Niye bakıyorsun çirkin mi,yaşlı mı,şişko mu diye bakıyorsun
Sevdiğimden ,daha yakından görmek istiyorumSöylediğin böreği yap bence çok güzel olur:)
Niye bakıyorsun çirkin mi,yaşlı mı,şişko mu diye bakıyorsun
Eşin bilmiyorsa tabi ki olmaz canım:)Benim eşim biliyor.Hatta buradaki çoğu arkadaşımı tanıyor:)Benim numaram kimsede yok vermedim eşim bilmiyor burayı biri arasa kim bu dese adamın içine kurt düşer yalan söylemeyi beceremem kiviramam
En iyisi mi vermemek gün olur bilse burda oldgumu o zamanda kimseye verme ne olur ne olmaz der her türlü benim eşim karşı böyle şeylere
Çünkü tel no yüzünden zamanında biriyle tartıştı sebebi komikti
Birbirlerini tanıyamadılar neden arıyorsun falan dedi karşı taraf bizimki de ağzını bozdu falan çok saçma bir tartışma yaşandı ve ara sıra yüz yüze baktığı bir insanmış
Sonradan pişman oldu ama iş işten geçti tabi
Bu vesile ile mecbur kalmadiktan sonra istemiyorum kimsenin numarayı
Birde kendi telinden aramayıp eşin dostundan arayan insanlar ölüyor illaki numaran kalıyor son aramalarda o yüzden de kötü oluyor ://
Benim bazen gereksiz sebeplerden oluyor sabah aman ne olacak diyorum:)Gece uykunun kaçması kadar gıcık bir durum yok
Henüz yok galibaKırışıklık arıyor olabilir
CanımsınAma yakınlaştırınca kalite bozuluyor:)Orjinallerde daha iyi görünüyor:)Sevdiğimden ,daha yakından görmek istiyorum
Aynen ,hele kıskanç eşe karşı temkinli olmak her zaman için iyidir.Benim numaram kimsede yok vermedim eşim bilmiyor burayı biri arasa kim bu dese adamın içine kurt düşer yalan söylemeyi beceremem kiviramam
En iyisi mi vermemek gün olur bilse burda oldgumu o zamanda kimseye verme ne olur ne olmaz der her türlü benim eşim karşı böyle şeylere
Çünkü tel no yüzünden zamanında biriyle tartıştı sebebi komikti
Birbirlerini tanıyamadılar neden arıyorsun falan dedi karşı taraf bizimki de ağzını bozdu falan çok saçma bir tartışma yaşandı ve ara sıra yüz yüze baktığı bir insanmış
Sonradan pişman oldu ama iş işten geçti tabi
Bu vesile ile mecbur kalmadiktan sonra istemiyorum kimsenin numarayı
Birde kendi telinden aramayıp eşin dostundan arayan insanlar ölüyor illaki numaran kalıyor son aramalarda o yüzden de kötü oluyor ://
Yok yok bozulmuyorsun rahat olCanımsınAma yakınlaştırınca kalite bozuluyor:)Orjinallerde daha iyi görünüyor:)
Benim eşim bu platforma güveniyor.Ondanda olabilir:)Tabi bu zamanla oluştu:)Aynen ,hele kıskanç eşe karşı temkinli olmak her zaman için iyidir.
Karsilikli güven olduktan sonra neden olmasınEşin bilmiyorsa tabi ki olmaz canım:)Benim eşim biliyor.Hatta buradaki çoğu arkadaşımı tanıyor:)