- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Dur Onu da ekleyeyim mesaja iyi hatırlattın Mesajımı Kazeni etiketlemek yokTamam bütün şartları kabul ediyorum.Kazen'i mesajda etiketleme hakkım var mı?
Yani sana torpil geçerim mi diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur Onu da ekleyeyim mesaja iyi hatırlattın Mesajımı Kazeni etiketlemek yokTamam bütün şartları kabul ediyorum.Kazen'i mesajda etiketleme hakkım var mı?
Heeee anladım .Bende tikladim meraktan geri çıktımLisabella, Kazen'in eşi oluyor:)
kk böyle oylama görmediDur Onu da ekleyeyim mesaja iyi hatırlattın Mesajımı Kazeni etiketlemek yok
Evet arkadaşım değil misin sana torpil geçerimDur Onu da ekleyeyim mesaja iyi hatırlattın Mesajımı Kazeni etiketlemek yok
Sende destek ol tarifi eklesin sonra bir şey yapamaz biz istediğimizi yaparızkk böyle oylama görmedi
Madem öyle 10 mu 11 mi katıldım ,niye torpil geçmedin hayın garıEvet arkadaşım değil misin sana torpil geçerim
Tamam nevoSende destek ol tarifi eklesin sonra bir şey yapamaz biz istediğimizi yaparız
Tamam işte ben o kategoriden sonra sana destek olmaya karar verdimMadem öyle 10 mu 11 mi katıldım ,niye torpil geçmedin hayın garı
Bar, geçen kategori sonunculuktan kurtaraydın
Evet yanık börek yapacağımTamam nevo
Benden de oy deynepnaz sen böreği de yapma bana söyledi nevo yapacakmış sunumunu böreği sana sadece katılmak kalacak
O da gelmişti aslında aklıma,aklın yolu birÇok ta şartları zorlamayayım dedimTamam nevo
Benden de oy deynepnaz sen böreği de yapma bana söyledi nevo yapacakmış sunumunu böreği sana sadece katılmak kalacak
Kazen onu size bakın olmuyor demek için açmıştır:)Çok tehlikeli :)Heeee anladım .Bende tikladim meraktan geri çıktım
Buraya müsait oldukça yazıyoruz,Whatsappta zırt pırt mesaj uyarı geliyor,yazmasan çevrimiçi görünüyorsun neden yazmadın falan deniliyorproluk kar etmiyor oralardaKazen onu size bakın olmuyor demek için açmıştır:)Çok tehlikeli :)
Neyse sen bilirsin seni hepimiz sonuncu olduğun kategori ile hatırlarızO da gelmişti aslında aklıma,aklın yolu birÇok ta şartları zorlamayayım dedim
Ben telefondan uğraşamam:)Onun için boş bir yerden oturmak lazım:)Pcde bir yazıp sonra işimize bakıyoruz:)Birde tanımadıklarımla sohbetin ne anlamı var:)Buraya müsait oldukça yazıyoruz,Whatsappta zırt pırt mesaj uyarı geliyor,yazmasan çevrimiçi görünüyorsun neden yazmadın falan deniliyorproluk kar etmiyor oralarda
Dövseydin bariNeyse sen bilirsin seni hepimiz sonuncu olduğun kategori ile hatırlarız
Akıllı adam vesselam yok yiaaa gerek yok Sanali reele taşımanın anlamı yok he olur tek tük kişiler görüşürüz ama her kişiye de no adres verilmez bu zamanda insan babasının oğluna guvenemiyor sadece nick ini gördüğüm insana tel no vermek cesaret işi gerçekten ://Kazen onu size bakın olmuyor demek için açmıştır:)Çok tehlikeli :)
Babamın oğluna güvenmem ama babamın kızına güvenirim ben ,kendimim sonuçtaAkıllı adam vesselam yok yiaaa gerek yok Sanali reele taşımanın anlamı yok he olur tek tük kişiler görüşürüz ama her kişiye de no adres verilmez bu zamanda insan babasının oğluna guvenemiyor sadece nick ini gördüğüm insana tel no vermek cesaret işi gerçekten ://
Sunuma da gerek yok ozaman ters düz edersin yeterEvet yanık börek yapacağım
Ben onada guvenemiyorumBabamın oğluna güvenmem ama babamın kızına güvenirim ben ,kendimim sonuçta