• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Tamam bütün şartları kabul ediyorum.Kazen'i mesajda etiketleme hakkım var mı?:KK70:
Dur Onu da ekleyeyim mesaja :KK55:iyi hatırlattın :skandal:Mesajımı Kazeni etiketlemek yok :KK55:
Yani sana torpil geçerim mi diyorsun :skandal:

Valla börekler iddia li
Pazara çıktım eşim 70 TL ile çıksak yeter mi dedi bende yeter çok şey almayiz dedim zamanında 30 TL veriyorduk bir çok şeyi alıp içinde patates soğan da var

Bugün aynı tezgaha 56.5 TL bıraktık diğer tezgahlar hariç

Ne olacak halimiz :(

Madem öyle 10 mu 11 mi katıldım ,niye torpil geçmedin hayın garı:skandal:
Bar, geçen kategori sonunculuktan kurtaraydın :skandal:
Tamam işte ben o kategoriden sonra sana destek olmaya karar verdim:KK45::sus:

Kazen onu size bakın olmuyor demek için açmıştır:)Çok tehlikeli :)
Buraya müsait oldukça yazıyoruz,Whatsappta zırt pırt mesaj uyarı geliyor,yazmasan çevrimiçi görünüyorsun neden yazmadın falan deniliyor:skandal:proluk kar etmiyor oralarda :KK45:

Buraya müsait oldukça yazıyoruz,Whatsappta zırt pırt mesaj uyarı geliyor,yazmasan çevrimiçi görünüyorsun neden yazmadın falan deniliyor:skandal:proluk kar etmiyor oralarda :KK45:
Ben telefondan uğraşamam:)Onun için boş bir yerden oturmak lazım:)Pcde bir yazıp sonra işimize bakıyoruz:)Birde tanımadıklarımla sohbetin ne anlamı var:)

Neyse sen bilirsin seni hepimiz sonuncu olduğun kategori ile hatırlarız:KK45:
Dövseydin bari:skandal:
Evde tuz bitmiş,yufka bitmiş,peynir,patates ,ıspanak ,kıyma bitmiş,elektrikler 10 gün gelmeyecekmiş,fırın bozulmuş,:skandal:nasıl yapayım :skandal:gerçek bak:KK45:

Kazen onu size bakın olmuyor demek için açmıştır:)Çok tehlikeli :)
Akıllı adam vesselam yok yiaaa gerek yok Sanali reele taşımanın anlamı yok he olur tek tük kişiler görüşürüz ama her kişiye de no adres verilmez bu zamanda insan babasının oğluna guvenemiyor sadece nick ini gördüğüm insana tel no vermek cesaret işi gerçekten ://

Akıllı adam vesselam yok yiaaa gerek yok Sanali reele taşımanın anlamı yok he olur tek tük kişiler görüşürüz ama her kişiye de no adres verilmez bu zamanda insan babasının oğluna guvenemiyor sadece nick ini gördüğüm insana tel no vermek cesaret işi gerçekten ://
Babamın oğluna güvenmem ama babamın kızına güvenirim ben ,kendimim sonuçta :KK45:

Back