- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Topu burçlara atayım dedimTabi,bizde suç yok bütün suç burçta
Ne yapayım ben de balık burcu olmasaymışım
Amacım yapamayanları kurtarmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topu burçlara atayım dedimTabi,bizde suç yok bütün suç burçta
Ne yapayım ben de balık burcu olmasaymışım
Yok ya o kadar ileri gitmez heralde bazen düşünüyorum yanlışlıkla açık kalsa falan kk dan birşeyler okuyorum diye giriş yapıldığını bile anlamaz sanki çok bilgiç biri değil aslında çok zeki bir adam çok akıllı da teknolojiye aklı ermiyoe ben kadar yatkın değilBak ben bunca yıldır üyeyim 150 bine yakın mesajım var.Eşim buradaki 1 mesajımı dahi okumamıştır:)Yani okusa belki bende rahatsız olurum:)Yok anam seninki uzak olsun sonra biizmle sohbete başlar
Abbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sokBen bir kere erinirim kelimesini kullandım ,nerelisin hiç duymamıştım bu kelimeyi demişti biriTek değilmişim ,bende kimse bilmiyor demek ki diye kullanmıyordum
Tamam erinmeyeyim ,yanına da zeytinyağlı pırasa yapayım
Yükledim artık. HayırlısıYap canım bekliyorumYoksa korkup kaçtı derler
Bizim burda da cok kullanilir erinmek,kevgirAbbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sok
Erinmek ganirtmak avkalamak ben de bunları biliyorum esimde kevgiri bilmiyor delikli kaşık diyor
Zaten bu kategoride butun tarifler basit kuzuneredeyse hepsinin ici ayni sekli farkliBeklentiyi yüksek tutmayın basit bişey yapacağım
Benim esim biliyo ama Allah icin 7 senedir hic bakmadi bi gun bakarsa kiyamet kopacak o kesinBen mesela bazı arkadaşlar bana yazmazsa hiç yazmam:)Yani onlar yazınca yazarım:)Eşlerinin durumunu biliyorum:)Ama bazıları ile gece 12'de bile yazışıyorum:)
@pinkstrap mesela gece sohbet ettiğimiz çok olmuştur.Eşimde bilir:)
Nolmusdu nisankralicesineİnsanın aklına hemen nisankraliçesi geliyor
Yaz bakBenim esim biliyo ama Allah icin 7 senedir hic bakmadi bi gun bakarsa kiyamet kopacak o kesin
Bi de gecen misafirlikte yemek yarismasina katiliyo bizimki deyince herkes nerde diye sordumecbur soylemek zorunda kaldim o da yetmedi goster dediler nickimi falan da gorduler
Nolmusdu nisankralicesine
Nereye yazayim?:)Yaz bak
Ciddi misin:)Ben bir kere erinirim kelimesini kullandım ,nerelisin hiç duymamıştım bu kelimeyi demişti biriTek değilmişim ,bende kimse bilmiyor demek ki diye kullanmıyordum
Tamam erinmeyeyim ,yanına da zeytinyağlı pırasa yapayım
Benim eşimde anlamaz:)Yok ya o kadar ileri gitmez heralde bazen düşünüyorum yanlışlıkla açık kalsa falan kk dan birşeyler okuyorum diye giriş yapıldığını bile anlamaz sanki çok bilgiç biri değil aslında çok zeki bir adam çok akıllı da teknolojiye aklı ermiyoe ben kadar yatkın değil
Hayırlı olsunYükledim artık. Hayırlısı
O zaman bilmesi pek hayırlı değilBenim esim biliyo ama Allah icin 7 senedir hic bakmadi bi gun bakarsa kiyamet kopacak o kesin
Bi de gecen misafirlikte yemek yarismasina katiliyo bizimki deyince herkes nerde diye sordumecbur soylemek zorunda kaldim o da yetmedi goster dediler nickimi falan da gorduler
Nolmusdu nisankralicesine
7 tl miAbbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sok
Erinmek ganirtmak avkalamak ben de bunları biliyorum esimde kevgiri bilmiyor delikli kaşık diyor
7 tl miAbbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sok
Aynen nevobu kadar desifre olmusken nickimi degistirmek istiyorum ama ozlestim bu nickle uzuluyorumO zaman bilmesi pek hayırlı değil
Aynen değiştirmesen iyi olur:)Aynen nevobu kadar desifre olmusken nickimi degistirmek istiyorum ama ozlestim bu nickle uzuluyorum
Bilemiyorum ki merak edip konularimi falan arata bilirler belkiAynen değiştirmesen iyi olur:)
Peki arkadaşların bakarlar mı:)Yada baksınlar ne olacak gayet seviyeli muhabbet ediyorsun:)
Görümce konun varmış ondan mı tedirgin oldun:)Bilemiyorum ki merak edip konularimi falan arata bilirler belki
Ben de durdum durdum 6 sene bu sene patladim konularda
Benim eşimde biliyor telefonla görüştüklerimi, misâl senBende aynı fikirdeyim:)Bu ortamı bilmeyen anlayamaz.