• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bak ben bunca yıldır üyeyim 150 bine yakın mesajım var.Eşim buradaki 1 mesajımı dahi okumamıştır:)Yani okusa belki bende rahatsız olurum:)Yok anam seninki uzak olsun sonra biizmle sohbete başlar:KK70:
Yok ya o kadar ileri gitmez heralde :D bazen düşünüyorum yanlışlıkla açık kalsa falan kk dan birşeyler okuyorum diye giriş yapıldığını bile anlamaz sanki çok bilgiç biri değil aslında çok zeki bir adam çok akıllı da teknolojiye aklı ermiyoe ben kadar yatkın değil :D

Ben bir kere erinirim kelimesini kullandım ,nerelisin hiç duymamıştım bu kelimeyi demişti biri:confused:Tek değilmişim ,bende kimse bilmiyor demek ki diye kullanmıyordum :KK45:
Tamam erinmeyeyim ,yanına da zeytinyağlı pırasa yapayım :kk77:
Abbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sok :rolleyes:

Erinmek ganirtmak avkalamak ben de bunları biliyorum esimde kevgiri bilmiyor delikli kaşık diyor :confused:

Abbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sok :rolleyes:

Erinmek ganirtmak avkalamak ben de bunları biliyorum esimde kevgiri bilmiyor delikli kaşık diyor :confused:
Bizim burda da cok kullanilir erinmek,kevgir:KK53:

Ben mesela bazı arkadaşlar bana yazmazsa hiç yazmam:)Yani onlar yazınca yazarım:)Eşlerinin durumunu biliyorum:)Ama bazıları ile gece 12'de bile yazışıyorum:)
@pinkstrap mesela gece sohbet ettiğimiz çok olmuştur.Eşimde bilir:)
Benim esim biliyo ama Allah icin 7 senedir hic bakmadi bi gun bakarsa kiyamet kopacak o kesin:eek:

Bi de gecen misafirlikte yemek yarismasina katiliyo bizimki deyince herkes nerde diye sordu:eek:mecbur soylemek zorunda kaldim o da yetmedi goster dediler nickimi falan da gorduler :eek:
İnsanın aklına hemen nisankraliçesi geliyor :deli:
Nolmusdu nisankralicesine:eek:

Benim esim biliyo ama Allah icin 7 senedir hic bakmadi bi gun bakarsa kiyamet kopacak o kesin:eek:

Bi de gecen misafirlikte yemek yarismasina katiliyo bizimki deyince herkes nerde diye sordu:eek:mecbur soylemek zorunda kaldim o da yetmedi goster dediler nickimi falan da gorduler :eek:

Yaz bak :D

Ben bir kere erinirim kelimesini kullandım ,nerelisin hiç duymamıştım bu kelimeyi demişti biri:confused:Tek değilmişim ,bende kimse bilmiyor demek ki diye kullanmıyordum :KK45:
Tamam erinmeyeyim ,yanına da zeytinyağlı pırasa yapayım :kk77:
Ciddi misin:)
Türk Dil Kurumunda karşılığı:Üşenmek, tembellik etmek,gevşek davranmak..:KK45:
Ellerine sağlık canım :KK60:

Yok ya o kadar ileri gitmez heralde :KK70: bazen düşünüyorum yanlışlıkla açık kalsa falan kk dan birşeyler okuyorum diye giriş yapıldığını bile anlamaz sanki çok bilgiç biri değil aslında çok zeki bir adam çok akıllı da teknolojiye aklı ermiyoe ben kadar yatkın değil :KK70:
Benim eşimde anlamaz:)

O zaman bilmesi pek hayırlı değil:70:

7 tl mi:skandal::KK35::KK35:

7 tl mi:skandal::KK35::KK35:

Aynen nevo:KK45:bu kadar desifre olmusken nickimi degistirmek istiyorum ama ozlestim bu nickle uzuluyorum:KK51:
Aynen değiştirmesen iyi olur:)
Peki arkadaşların bakarlar mı:)Yada baksınlar ne olacak gayet seviyeli muhabbet ediyorsun:)

Aynen değiştirmesen iyi olur:)
Peki arkadaşların bakarlar mı:)Yada baksınlar ne olacak gayet seviyeli muhabbet ediyorsun:)
Bilemiyorum ki merak edip konularimi falan arata bilirler belki
Ben de durdum durdum 6 sene bu sene patladim konularda:KK53:

Bilemiyorum ki merak edip konularimi falan arata bilirler belki
Ben de durdum durdum 6 sene bu sene patladim konularda:KK53:
Görümce konun varmış ondan mı tedirgin oldun:)

Back