• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Haha gercekten yaaa.. sabah bi menemen.. aksamda pilav vardi ne alakaysa yanina kasarli sucuk yaptim: )) hop bitti gitti.. cocuklarla disari ciktim, hepsiyke hem soguktu hemde yoruldum canim bisey istemiyo..
Olsun yine bir şeyler yapmışsın:)Ben karışık sarma dolma yaptım,sütlaç yaptım:)

Bizimde işlerin azlığından dolayı, üretimi 14 gün durdurma konusu var. Müdürün anlatmasına göre, sömestr tatilinin 2. haftasına denk getirebilirlermiş, tabi yeni iş gelmezse :KK70:
Hayırlısı olsun canım:)Peki o duurmda maaşlarda mı duruyor:)

Hayırlııs olsun canım:)Peki o duurmda maaşlarda mı duruyor:)
Yok canım, benim gibi işkurluların maaşını fabrika ödüyormuş. Kadrolu işçilerinde bir kısmı ücretli izinde oluyormuş, kadroya geçemeyen işçiler ücretsiz izinde oluyormuş.

Yok canım, benim gibi işkurluların maaşını fabrika ödüyormuş. Kadrolu işçilerinde bir kısmı ücretli izinde oluyormuş, kadroya geçemeyen işçiler ücretsiz izinde oluyormuş.
Anladım canım o zaman sıkıntı yok:)Tatil yapmış olursun:)

Tatil gevşeklik sağlıyor:)
Benim çocuklar bugün bile gevşediler :)Hala ayaktalar:)Ama böyle düzen çok bozuluyor:)
Tatil henüz kesinleşmediği için bende gevşemek yok canım. Kesinleşse, kesin rahat takılırdım.
Çocuklara hak veriyorum :KK70:

Tatil henüz kesinleşmediği için bende gevşemek yok canım. Kesinleşse, kesin rahat takılırdım.
Çocuklara hak veriyorum :KK70:
Ama işte hala 1 haftamız var ve bu yıl sınavları olduğu için dağılmamaları lazım:)Neyse 1-2 gün karışmayayım:70:

Back