• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Günaydın hayırlı sabahlar
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oğlum daha oluyor :) ❤️
Gözümüz aydın:halay:Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.:dua:

Bugün sabah uyandım direkt burda konuştuklarımız geldi aklıma dedim öbür dünyaya ne çok şey var yapmasam mi ama hazmedemiyorum ben iki yıl borc ödedim düğün borcu takıları da aldılar borç yaptık diye o takı ile kaynana bozuntusu eltime bilezik yapmış gelde dellenme :/
Canım inan bunlar çok basit şeyler:)Herkes ne yaparsa kendine yapar.Bunu ileriki yaşlarda daha iyi anlayacaksın.Sen aksine kötülüğe karşılık bir şey yapma :)
Ben öyle yapıyorum.Rabbim biliyor.Elbet hiçbir suç cezasız kalmaz:)

Bugün sabah uyandım direkt burda konuştuklarımız geldi aklıma dedim öbür dünyaya ne çok şey var yapmasam mi ama hazmedemiyorum ben iki yıl borc ödedim düğün borcu takıları da aldılar borç yaptık diye o takı ile kaynana bozuntusu eltime bilezik yapmış gelde dellenme :/
Canım inan bunlar çok basit şeyler:)Herkes ne yaparsa kendine yapar.Bunu ileriki yaşlarda daha iyi anlayacaksın.Sen aksine kötülüğe karşılık bir şey yapma :)

İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oğlum daha oluyor :) ❤️
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah:anne::anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Kandirilmak hazmedemedigim o kadar salak yerine koydular ki önemli olan benden önce eşimin de anlaması o anlamasa ailesini korusa eminim daha büyük olurdu bu sorunlar ://

Kandirilmak hazmedemedigim o kadar salak yerine koydular ki önemli olan benden önce eşimin de anlaması o anlamasa ailesini korusa eminim daha büyük olurdu bu sorunlar ://
Ben anlatsam haline şükredersin:KK14:

Oy oy maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım çok sevindim :KK200::KK60:

Gözümüz aydın:halay:Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.:dua:

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah:anne::anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah :dua:
Sagolun canlar, rabbim her isteyene nasip etsin inşallah :))) ❤️

Ayyy canim benim gozun aydin olsun cok sevindimm.. :KK74:demek oglana arkadas geliyor
Ismi belli mi?
Amin amin darisi basimiza insallahh:KK200:

Oy hayırlı olsun canım çok sevindim sağsalim kavuşmak nasip olsun inşallah :36: söyledin mi peki küçük abisine :36:

Back