• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Benim borek yapmaya henuz firsatim olmadi malesef. Hergun bir seyler istiyor cocuklar ama borek istemediler hala:KK53:
Insallah bu hafta basi yada sonuna kesin yapicam:KK33:
Tamam hatırlatma yapayım dedim:KK45::KK45::KK19:

Şu anda totişimi dinlendiriyorum :KK70:

Sabah beri anamda koşturdum. Akşam eve gelebildim, evde de koşturdum :KK70:

Yeni devrildim diyebilirim :KK70:
Allah kolaylık versin.:KK200:İşe başladın görüşemiyoruz:KK19:Nasılsın nasıl gidiyor:)

Allah kolaylık versin.:KK200:İşe başladın görüşemiyoruz:KK19:Nasılsın nasıl gidiyor:)
İş iyi gidiyor canım benim, fakat telefonla münasebetim oldukça kesildi. Geceleri müsait olurdum, artık uykusuz kalamadığımdan erkenden yastığımla buluşuyorum.

Dün bir kötüleştim, yine tonsilitin ceremesini çektim. Acilde yattım iş çıkışı :110:

Ondan hiç yazamadım :110:

Sen nasılsın canım benim ❤️:KK15:

Hayırlı olsun canım :emir_bebek::KK200:
Sagol canım
Selaaamm giremiyorum bu aralar kk ya hastane işler ile uğraşıyorum. İnşallah iyisinizdir bir kv konusu varmış kaçırdım sanırım :kızgın: yarın benim ki geliyor da terelelliyim :sinirli: hangi yüzle geliyor merak ediyorum :KK11:
:KK53: gelir gelir, benim ki geldi
Anaaammmm ponçik oğlanmıymış :KK200: sağlıcakla kucağına canım benim :KK15:
Sagol canım, inşallah :)
Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah canım benim ❤️:emir_bebek:
Sagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlere ❤️
Ayyy canim benim gozun aydin olsun cok sevindimm.. :KK74:demek oglana arkadas geliyor
Ismi belli mi?
Amin amin darisi basimiza insallahh:KK200:
Evet canım, sagolasın. Saglıklı olsunda, isim belli değil :KK45:
Oy hayırlı olsun canım çok sevindim sağsalim kavuşmak nasip olsun inşallah :KK36: söyledin mi peki küçük abisine :KK36:
Sagol canım, abisi de muayene de yanımızdaydı. Doktor her yerini gösterdi, bide suratını bize döndü bi anda :KK70:

İş iyi gidiyor canım benim, fakat telefonla münasebetim oldukça kesildi. Geceleri müsait olurdum, artık uykusuz kalamadığımdan erkenden yastığımla buluşuyorum.

Dün bir kötüleştim, yine tonsilitin ceremesini çektim. Acilde yattım iş çıkışı :110:

Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin.Bir süre vücut buna alışacak sonra biraz daha rahatlarsın:)
Bende iyiyim çok şükür:KK200:Aynen devam ediyoruz.Bizim sonunda tatilimiz geliyor:KK73:Uyuyacağım inşaallah:-)

Çok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et❤️

Sagol canım

:KK53: gelir gelir, benim ki geldi

Sagol canım, inşallah :)

Sagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlere ❤️

Evet canım, sagolasın. Saglıklı olsunda, isim belli değil :KK45:
Sagol canım, abisi de muayene de yanımızdaydı. Doktor her yerini gösterdi, bide suratını bize döndü bi anda :KK70:
Amin canım benim, inşallah ❤️:KK74:

Gecmis olsun yasminim, dikkat et krndine

Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin.Bir süre vücut buna alışacak sonra biraz daha rahatlarsın:)
Bende iyiyim çok şükür:KK200:Aynen devam ediyoruz.Bizim sonunda tatilimiz geliyor:KK73:Uyuyacağım inşaallah:-)
Bizimde işlerin azlığından dolayı, üretimi 14 gün durdurma konusu var. Müdürün anlatmasına göre, sömestr tatilinin 2. haftasına denk getirebilirlermiş, tabi yeni iş gelmezse :KK70:

Back