• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşaallah:KK200:
Amin abla inşallah sağlıcakla alırım kucağıma az kaldı sanırım doktorlar da bekletmek istemiyor ama ne zaman alınacağı konusun da bi karar da veremiyorlar yani doktorlar farklı söylüyor hep

Selamun aleykum kizlar canlar,

Bugun borek yok.. onun yerine ev yapimi simit var.. aksam yemegine kahvalti yapsinlar bugunde napayim : (

IMG_7038.JPG

Selamun aleykum kizlar canlar,

Bugun borek yok.. onun yerine ev yapimi simit var.. aksam yemegine kahvalti yapsinlar bugunde napayim : (

Eki Görüntüle 2224890
Aleyküm selam tontişim. Ellerine sağlık, afiyetle yiyin. Arada kahvaltı tarzı da güzel oluyor. Hep yemek hep yemek nereye kadar, bende ızgara yaptım :KK45:

Hosgeldin canım evine :))
Izmir tarafı dün sel altında kalmıs sanırım tv de görmüştüm nasıl yağmış öyle
Gececegimis tarafikte 3 bölgede yıllar kapaliymis duyunca dün çıkmadık yıla bugün gördük ki bazı yerler enkaz gibi olmuş :(

Aleyküm selam tontişim. Ellerine sağlık, afiyetle yiyin. Arada kahvaltı tarzı da güzel oluyor. Hep yemek hep yemek nereye kadar, bende ızgara yaptım :KK45:
Aynen cnm seninde eline saglik.. izgarayi nerde yapiyosun? Mangalda mi yoksa tost makinasinda filanmi

Nerdeydinki bacim:) ha bire geziyon haaa:) bi kir dizini evinde otur:))
Hastalık kız gezme değil artık İzmir e gideceğiz bundan sonra araştırma hastanelerine birde oralara bakacağız artık :(

O kadar yoruldum ki ruhen ://

Back