Bendeee çiğköfte ve lahmacunnnLahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçemem
Miraba
@yavrukartal41903 on Instagram: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole"
3 likes, 0 comments - yavrukartal41903 on November 25, 2020: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole".www.instagram.com
Mirhaba boncuğumMiraba
Dışarıda yemek yiyeceksem, kebapçıya falan gittiysem, önce lahmacun isterimBendeee çiğköfte ve lahmacunnn
Tövbesteyşın@yavrukartal41903 on Instagram: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole"
3 likes, 0 comments - yavrukartal41903 on November 25, 2020: "Zirvede her zaman bir kişi vardı.. Diego Armando MARADONA #DiegoArmandoMaradona #meravatelevole #merabatelevole".www.instagram.com
Yeniyor yiiaaaaaaDışarıda yemek yiyeceksem, kebapçıya falan gittiysem, önce lahmacun isterim
Hazır çiğköfteyi ağzıma sokmam
Kabak pişirdim birdeÜfff şimdi ben nasıl evde yemek yiyim
Lahmacun böreği kimdeEeeee lahmacunlar ne zaman geliyor canımız istedi
Herkes paçanga derdinde onu unutuyorlarLahmacun böreği kimde
Allah rahmet eylesin ablacımKabak pişirdim birdeMezarlığa gittik yeni geldim ancak kabak koydum
Eline sağlık ablaKabak pişirdim birdeMezarlığa gittik yeni geldim ancak kabak koydum
Oda bende diyim siz anlayınLahmacun böreği kimde
Sağ ol canımAllah rahmet eylesin ablacım❤
Bu kadar konuşmanın üzerine canımız cekyi yav
Lahmacun dururkenEline sağlık abla
Tehlikeli arkadaş çok fazlaHerkes paçanga derdinde onu unutuyorlarTehlikeli birinde