- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Belki baska yerler güneşlidir filizko yok biraz havayı koklayacağım ben önce bi pacanga gelsinHava bozuksen yaptinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki baska yerler güneşlidir filizko yok biraz havayı koklayacağım ben önce bi pacanga gelsinHava bozuksen yaptinmi
Havayimi koklıcaksinpacanga sende degilmi kol böregimi sendeBelki baska yerler güneşlidir filizko yok biraz havayı koklayacağım ben önce bi pacanga gelsin
Tabi havayı koklamak önemli burda isyan çıkartıp pacangayi ben yapicamHavayimi koklıcaksinpacanga sende degilmi kol böregimi sende
Kesin sende zatenTabi havayı koklamak önemli burda isyan çıkartıp pacangayi ben yapicam
Heheheee dünden beri boşuna mi yaygara koparıyorum burda ,dikkati dağıtmak maksatKesin sende zaten
Iyi hadi bize gecmis olsunHeheheee dünden beri boşuna mi yaygara koparıyorum burda ,dikkati dağıtmak maksat
Bi kerecik kk dan hediye kazanmayayım mı filizkoIyi hadi bize gecmis olsun
Daha siftahim bile yokIyi hadi bize gecmis olsun
Tabiki kazanBi kerecik kk dan hediye kazanmayayım mı filizko
Tabiki kazan
Tabii ki Çiğköfte ya Da kokoreç lahmacun benlik değil. Senede 1 kez belki yerim
Lahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçememTabii ki Çiğköfte ya Da kokoreç lahmacun benlik değil. Senede 1 kez belki yerim
BendeLahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçemem
40 sene yemesem 41. Sene gene aklıma gelip de Ağzıma sürmem senede belki 1 tane o da çok canım çekerse ama acayip çekecekLahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçemem
Lahmacun yenmez mi hiç yani,arasına katacan maydonozu soğanı saracan usulca nazikçe kopmayacak indircen mideye hemenLahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçemem
OffffLahmacun yenmez mi hiç yani,arasına katacan maydonozu soğanı saracan usulca nazikçe kopmayacak indircen mideye hemen
Kendimizi kaybettik bugün
Bende tek geçerimLahmacunu tek geçerim, vazgeçmem, vazgeçemem