Hayırlısı ablacım 2 iyi aslında kardeş lazımBana kalsa 2 bile çok,eşide pek yanaşmıyordu.
Kızçem istiyor bu sene bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ablacım 2 iyi aslında kardeş lazımBana kalsa 2 bile çok,eşide pek yanaşmıyordu.
Kızçem istiyor bu sene bakalım
Allah eksiltmesinKardeş çok olunca
Kafa işte yasom ne diyim.Sana ne mi dedin ablam
Kızın kaç çocuğa bakabileceğini bilir, onlara yetmek önemli olan
Hem daha kızı çok küçük, neyine karışıyorlar
100 oyu geçmişim falan diye başlayabilirsinNe yazacaktım unuttum
Amin aşkomAllah eksiltmesin
İstiyor zaten tek çocuk büyüdü ya kardeşi olsun istiyor.Hayırlısı ablacım 2 iyi aslında kardeş lazım
Yaşıtlarım iyi de gençlerin evlilik işi evlen evlen bitmiyorlarSenin de azmış
Ondan sonra yeterİstiyor zaten tek çocuk büyüdü ya kardeşi olsun istiyor.
Amin aşkom
2 tane yeter onlara başkayada gerek yok,zaten çalışıyor bide.Ondan sonra yeter
Yok ben hava atmayı sevmem Ne olmuş yani oyu geçtim diye100 oyu geçmişim falan diye başlayabilirsin
Anne tarafımda son 3 tekne kazıntısı kaldı. Birini nişanladık, diğerlerinin daha rahat 5 senesi var inşallahYaşıtlarım iyi de gençlerin evlilik işi evlen evlen bitmiyorlar
Aynen yeter2 tane yeter onlara başkayada gerek yok,zaten çalışıyor bide.
Tabi canım ne olmuş yaniYok ben hava atmayı sevmem Ne olmuş yani oyu geçtim diye
Görmemişliğin lüzumu yok, ne olmuş yani bu kadar insan bana oy verdiyse, mütevazi olmak lazımTabi canım ne olmuş yani
Neyse sayende bir popüler tarifimiz daha olduGörmemişliğin lüzumu yok, ne olmuş yani bu kadar insan bana oy verdiyse, mütevazi olmak lazım
Eki Görüntüle 2878858
HiçGörmemişliğin lüzumu yok, ne olmuş yani bu kadar insan bana oy verdiyse, mütevazi olmak lazım
Eki Görüntüle 2878858
Şaka bir yana farklı gördüğüm için yarışmada bulunsun istedim. 1.lik iddiam yoktu zaten.Neyse sayende bir popüler tarifimiz daha oldu