Kaç kuzen var yarışması yapıyoruz şimdilik ben 1.yimSimdik ne arastirayim ben kategori neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kuzen var yarışması yapıyoruz şimdilik ben 1.yimSimdik ne arastirayim ben kategori neydi
Eşimin çok yok, 2 tarafı toplasan 20 etmezSağ olEşimin 60-70 vardır
Sizde çocuk çok tabi,bizde yok o kadar sadece en büyük halamda 4 tane vardı.Abla benim halam 1 tane 5 kızı var.Ama kızlar büyük biz onlarada hala diyoruz.O sebeple onların çocuklarıda kuzen gibi bakıyoruzOnları saymayayımAma uzaktalar sık görüşmüyoruz.
Telefonda konuşunca görün bizi ballarım,kaymaklarım havalarda uçuşuyor
Düğünlerde falan kalabalık çok güzel oluyorEşimin çok yok, 2 tarafı toplasan 20 etmez
Hep anlatırdı rahmetli yüzbaşıymış verem olmuş sonra çok severdik birbirimiz derdi.Maşaallah ablacım
Şu anda yapıyoruzKuzen pisirme yarismasimi yapcaz
Onu diyorumya bizim bitti yarışma bosver sen dehele ne yapcanNe bitmez yarışma oldu
Evet, kimseye ihtiyaç yokDüğünlerde falan kalabalık çok güzel oluyor
Bizdede var ama biboka yaramaz kimseKaç kuzen var yarışması yapıyoruz şimdilik ben 1.yim
Sen bizim dünürleri görsen kaçarsın 2 yılda zoröğrendim isimleriniDüğünlerde falan kalabalık çok güzel oluyor
Ben baba tarafını sayamıyorum amaKaç kuzen var yarışması yapıyoruz şimdilik ben 1.yim
Benim yine az eşimin tarafı çok kalabalık.9-10 kardeş oluncaAma eşim çoğunu tanımaz25 yıl dışarıda kalınca herkes büyüyorSizde çocuk çok tabi,bizde yok o kadar sadece en büyük halamda 4 tane vardı.
Eşimin tarafıda öyle çok kalabalık değiller.
Bu taraflar kalabalıkSen bizim dünürleri görsen kaçarsın 2 yılda zoröğrendim isimlerini
Bizim damatta bizegeldimi kafamı dniyorum der hep,bayramda tek adres var bizde k.valide ve eltim o kadarEvet, kimseye ihtiyaç yok
Benim o ortaBen baba tarafını sayamıyorum ama
Yarayanda var bizde yaramayandaBizdede var ama biboka yaramaz kimse
Aynen dışarda olunca pek tanınmaz tabi.Benim yine az eşimin tarafı çok kalabalık.9-10 kardeş oluncaAma eşim çoğunu tanımaz25 yıl dışarıda kalınca herkes büyüyor
Onlarda gördüm bende daha çoğunu tanımam bileBu taraflar kalabalık
Allah dermansız dert vermesin miniğim. Geçen gün yürüyüş yaparken komşunun arkadaşı geldi yanıma kızıyla. Yaşıt sayılırız. 2 bekar çocuğu var. Bana dua eder misin çok hastayım dedi. Sesi titriyordu. Malum hastalık çıkmış. Tabii ederim dedim, numaramı istedi, kızına ayrı kendisine ayrı üzüldüm.Kafalarimiz pırıl piril oldu deynep ben hiç konuşmayayim
İyi bende yuvarlanma ya devam
Dayanilmauacak gibi değil ben çok daha fazlasını yaşadım bunun ...gittiğim doktordan memnun kalmazsam bu doktora geri dönemem diye düşünüyorum ...özel dışında gidebileceğim en iyi doktor bu çünkü ..ozellerde muayen 500-600 den bahsediliyor
Bende seni (hep bunu demek istemisimdir sana nasip oldu )
Bilmem ne yapsamSağı gösterdim solu bekliyorumOnu diyorumya bizim bitti yarışma bosver sen dehele ne yapcan