Farklı tarifleri sevmek güzel ama toslayabiliyoruzKk da olmayan ya da yapmadığım şeyleri denemeyi bende seviyorumŞaka bir yana farklı gördüğüm için yarışmada bulunsun istedim. 1.lik iddiam yoktu zaten.
Emeğine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farklı tarifleri sevmek güzel ama toslayabiliyoruzKk da olmayan ya da yapmadığım şeyleri denemeyi bende seviyorumŞaka bir yana farklı gördüğüm için yarışmada bulunsun istedim. 1.lik iddiam yoktu zaten.
Ben lahmacun çok alır diyordumBeşamel soslu börek, rulo börek ve lahmacun börek daha fazla oy alır diye düşünmüştüm.
Sosyete, avcı, paçanga,su, kol böreği arasında geçer yarışma diyordum bildim 3 renk börek bonus olarak çıktıBen lahmacun çok alır diyordum
Evet aynı fikirdeyim su böreğide bonus olduSosyete, avcı, paçanga, kol böreği arasında geçer yarışma diyordum bildim 3 renk börek bonus olarak çıktı
Hemen ne alıntıladın, su böreğini de unutmuşum düzenledim mesajı.Evet aynı fikirdeyim su böreğide bonus oldu
Bende şaşkınımBen lahmacun çok alır diyordum
Öyle deme, 3 renk çok lezzetli oluyorSosyete, avcı, paçanga,su, kol böreği arasında geçer yarışma diyordum bildim 3 renk börek bonus olarak çıktı
Bencede yeter zaten:))Aynen yeter
Günaydın canımGünaydın
Günaydınlar çicemmmGünaydın
Günaydınlar parecimGünaydın kızlar herkese güzel haftalar
Daha yakın çekim ve iç malzemeleri yeşilliği bol olsaymış keşke. Dış çekim derken, tarif biraz geride kalmışBende şaşkınım
Sana da demiştim, favorim lahmacun diye
GünaydınGünaydın kızlar herkese güzel haftalar
Bir gün ben de deneyeyim. Şık ta durmuş.Öyle deme, 3 renk çok lezzetli oluyor
Benim tarif için diyorsan, telefonum fotoğraf çekerken kilitleniyor, çok beklemen gerekiyor ve fotoğrafı hemen silmen gerekiyor.Daha yakın çekim ve iç malzemeleri yeşilliğin bol olsaymış keşke. Dış çekim derken, tarif biraz geride kalmış
Günaydın ablacım nasilsinGünaydınlar parecim
Havuçlu iç muhakkak olsun. En güzel lezzet onda çünküBir gün ben de deneyeyim. Şık ta durmuş.
Adının etkisi oldu benceHemen ne alıntıladın, su böreğini de unutmuşum düzenledim mesajı.
Çekimi çok güzeldi, o da favorimdi