• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Benim tarif için diyorsan, telefonum fotoğraf çekerken kilitleniyor, çok beklemen gerekiyor ve fotoğrafı hemen silmen gerekiyor.
Üstüne, çok güneş vardı, ekran hiç görünmüyordu.
Nasıl çekim yaptım, bilmiyorum 🤣🤣
Buna şükür diyorum🤭
Yok canım lahmacun için dedim. Senin sunumda güzeldi. Başka bir tarif olsaydı şansın daha fazla idi.
Adının etkisi oldu bence🤔
Tabi onun da etkisi var. Ama hazır yufka ile yapılan çok rağbet görmüyordu sanki🤔

Yok canım lahmacun için dedim. Senin sunumda güzeldi. Başka bir tarif olsaydı şansın daha fazla idi.

Tabi onun da etkisi var. Ama hazır yufka ile yapılan çok rağbet görmüyordu sanki🤔
Ben çok geç geldim, kategori açıldığında hastanedeydim👀
O yüzden sadece Boşnak böreğini belki istemezler diye Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ’ye yazdım. Tarifler kapılmıştır diye diğer favorileri hiç sormadım🤭

Ben yaptığımda çok az oy almıştı, ama gece ve sarı ışıkta çekim yapmıştım. Gerçi ilk katılımımdı 🤭
Başka yapanda oldu🤔Yeni tabak aldı .Tabakta şık duruyor.Fincana çay koysaydı hatta daha ışık bir ortamda yapsa 1.bile olabilirmiş🤔🤗🤭

Hiç yarışmadı su böreği adı ile🤔Sodalı börek,tepsi böreği ya da hazır yufka su böreği falan yazılıyordu🤭

Başka yapanda oldu🤔Yeni tabak aldı .Tabakta şık duruyor.Fincana çay koysaydı hatta daha ışık bir ortamda yapsa 1.bile olabilirmiş🤔🤗🤭
Baksana acemiliğime 🤣🤣

Baksana acemiliğime 🤣🤣

Net görünmüyor börekler o sebeple yoksa çok güzel olmuş🤗

O gün çok zordu. Tarifi gündüz hazırlamıştım, Kv hastalanınca akşama kadar hastanedeydik. Gece pişirip, sunum yapmıştım🤷🏻‍♀️
Birde yeni yeni öğreniyoruz. Gün ışığını ve dış çekimi🤭🤩Neyse seneye popüler tarif olur🤗❤️

Back