- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Offf tamamBilmem ne yapsamSağı gösterdim solu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf tamamBilmem ne yapsamSağı gösterdim solu bekliyorum
Biz dışarıdaydık ondan bir adım gerideyizAynen dışarda olunca pek tanınmaz tabi.
Onlarda gördüm bende daha çoğunu tanımam bile
Geçmiş olsun. Beyaz leblebi gastrit için falan iyi derler. Farklı bir şey mi yedin acaba dokunanSanada geçmiş olsun minnoşum,ağrı var yine mideme bastırınca ağrıyor zaten.
O gün az bişi beyaz leblebi yemiştim bide.
Niye tek çocuk mu diyeBir tanesi bana çocuk konusunda laf etme gafletinde bulunduda ağznın payını aldı ..
Özür dileklerini iletmiş bana sonra..
En güzeli işte uzak kalacan .Biz dışarıdaydık ondan bir adım gerideyiz
Anne tarafımda yaramayan yok çok şükür, bir telefonuma bakarYarayanda var bizde yaramayanda
Çok samimiyeti bende sevmiyorum.Bir adım geri olmak hep iyidir.En güzeli işte uzak kalacan .
Anne tarafı daha baskınHep öyle olurAnne tarafımda yaramayan yok çok şükür, bir telefonuma bakar
Ama baba tarafımın çoğunu tanımıyorum
Sadece 7 kardeşin çocuklarını biliyorum, onlardan büyüklerin çocuklarını tanımıyorum
Sağol deynepcim biraz lavaş yemiştim sadece akşamda yiyemedim zaten.Geçmiş olsun. Beyaz leblebi gastrit için falan iyi derler. Farklı bir şey mi yedin acaba dokunan
Bana değilde kızım için dedi doğurur 4-5 tane dedi..Niye tek çocuk mu diye
Benim baba tarafından 13 anne tarafından 20 tane. İki taraftan da kuzen grubu var whatsapptaKuzenlerini araştır, kaç tane kuzenin var?
Kesinlikle mesafe iyidir.Çok samimiyeti bende sevmiyorum.Bir adım geri olmak hep iyidir.
4-5 çok ya 2 ideal 3 normal fazlası çokSağol deynepcim biraz lavaş yemiştim sadece akşamda yiyemedim zaten.
Bana değilde kızım için dedi doğurur 4-5 tane dedi..
Ben ne dedim sence cevaben:))
Öyle de devam eder inşallah. Bağları koparmamak lazım canım.Anne tarafı daha baskınHep öyle olur
Benim çok şükür çocuklarım için söylüyorum.İki tarafta eşit
Aynen canımŞimdi eşit ve çok iyiHep öyle olur inşaallahÖyle de devam eder inşallah. Bağları koparmamak lazım canım.
Sana ne mi dedin ablamSağol deynepcim biraz lavaş yemiştim sadece akşamda yiyemedim zaten.
Bana değilde kızım için dedi doğurur 4-5 tane dedi..
Ben ne dedim sence cevaben:))
İnşallah canımAynen canımŞimdi eşit ve çok iyiHep öyle olur inşaallah
Bana kalsa 2 bile çok,eşide pek yanaşmıyordu.4-5 çok ya 2 ideal 3 normal fazlası çok
Almıştır cevabını
Senin de azmışBenim baba tarafından 13 anne tarafından 20 tane. İki taraftan da kuzen grubu var whatsappta