- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.152
- 1.423
- 60
Onlarda azmış desene:))Hepsi tek çocuklu,5 kardeşler onlar da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarda azmış desene:))Hepsi tek çocuklu,5 kardeşler onlar da :)
Evet aşkom,ben de çokuz diye düşünüyordum,bugünden sonra azmışızSizin azmış
Ama benim çocuklarında öyle çok olmayacak şimdilik 7 tane var![]()
Benimde babaannem 2 defa evlenmiş ilk çocuğundan 1 çocuğu var 2.de 3 taneBabamın babası 6 evlilik yapmış. Babaannemi hiç tanımadım, ben bebekken vefat etmiş.
Benim babaannem 5. hanımı, ben son hanımını babaanne bildim.
Dolayısı ile önceki hanımlarının çocuklarının çoğunu tanımıyorum.![]()
36 kuzenim varEvet aşkom,ben de çokuz diye düşünüyordum,bugünden sonra azmışız![]()
Annem 2 kardeş,dayımın 2 çoçuğu var.Kardeşleri yok mu![]()
Maşaallah sizinde varmışAnnem 2 kardeş,dayımın 2 çoçuğu var.
Babamlar 5 kardeşti halalardan 6 çocuk amcadan 2 çocuk.
Bizde 3 kardeş.
Halalardan birinin sadece 2 çocuğunu bilirim biri vefat etti.Maşaallah sizinde varmış![]()
Abla benim halam 1 tane 5 kızı var.Ama kızlar büyük biz onlarada hala diyoruz.O sebeple onların çocuklarıda kuzen gibi bakıyoruzWaşşşşşş![]()
Kardeş çok olunca
Bernim anneanem dedemşn 18.hanımıymış dedenin çocuğu varmış gelen kadın istememiş bir tek ananemle anlaşmış devam etmiş evlilikleri.Resmi nikahı varmış ananem.n.Benimde babaannem 2 defa evlenmiş ilk çocuğundan 1 çocuğu var 2.de 3 tane![]()
Farklı şehirlerde misiniz ablam?Halalrdan birinin sadece 2 çocuğunu bilirim biri vefat etti.
Amcamın 2 kızını belki 36 senedir hiç görmedim kopuktuk zaten.
Kuzenlerini araştır, kaç tane kuzenin var?Simdik ne arastirayim ben kategori neydi![]()
![]()
Kuzen pisirme yarismasimi yapcazKuzenlerini araştır, kaç tane kuzenin var?![]()
Maşaallah ablacımBernim anneanem dedemşn 18.hanımıymış dedenin çocuğu varmış gelen kadın istememiş bir tek ananemle anlaşmış devam etmiş evlilikleri.Resmi nikahı varmış ananem.n.