- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.140
- 1.423
- 60
Onlarda azmış desene:))Hepsi tek çocuklu,5 kardeşler onlar da :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarda azmış desene:))Hepsi tek çocuklu,5 kardeşler onlar da :)
Evet aşkom,ben de çokuz diye düşünüyordum,bugünden sonra azmışızSizin azmış
Ama benim çocuklarında öyle çok olmayacak şimdilik 7 tane var
Benimde babaannem 2 defa evlenmiş ilk çocuğundan 1 çocuğu var 2.de 3 taneBabamın babası 6 evlilik yapmış. Babaannemi hiç tanımadım, ben bebekken vefat etmiş.
Benim babaannem 5. hanımı, ben son hanımını babaanne bildim.
Dolayısı ile önceki hanımlarının çocuklarının çoğunu tanımıyorum.
36 kuzenim varEvet aşkom,ben de çokuz diye düşünüyordum,bugünden sonra azmışız
Annem 2 kardeş,dayımın 2 çoçuğu var.Kardeşleri yok mu
36 kuzenim var
Aynen bende severimKalabalık olmak iyidir
Maşaallah sizinde varmışAnnem 2 kardeş,dayımın 2 çoçuğu var.
Babamlar 5 kardeşti halalardan 6 çocuk amcadan 2 çocuk.
Bizde 3 kardeş.
Waşşşşşş36 kuzenim var
Maaşallah36 kuzenim var
Halalardan birinin sadece 2 çocuğunu bilirim biri vefat etti.Maşaallah sizinde varmış
Abla benim halam 1 tane 5 kızı var.Ama kızlar büyük biz onlarada hala diyoruz.O sebeple onların çocuklarıda kuzen gibi bakıyoruzOnları saymayayımAma uzaktalar sık görüşmüyoruz.Waşşşşşş
Sağ olEşimin 60-70 vardırMaaşallah
Kardeş çok olunca
Bernim anneanem dedemşn 18.hanımıymış dedenin çocuğu varmış gelen kadın istememiş bir tek ananemle anlaşmış devam etmiş evlilikleri.Resmi nikahı varmış ananem.n.Benimde babaannem 2 defa evlenmiş ilk çocuğundan 1 çocuğu var 2.de 3 tane
Farklı şehirlerde misiniz ablam?Halalrdan birinin sadece 2 çocuğunu bilirim biri vefat etti.
Amcamın 2 kızını belki 36 senedir hiç görmedim kopuktuk zaten.
Kuzenlerini araştır, kaç tane kuzenin var?Simdik ne arastirayim ben kategori neydi
Kuzen pisirme yarismasimi yapcazKuzenlerini araştır, kaç tane kuzenin var?
Maşaallah ablacımBernim anneanem dedemşn 18.hanımıymış dedenin çocuğu varmış gelen kadın istememiş bir tek ananemle anlaşmış devam etmiş evlilikleri.Resmi nikahı varmış ananem.n.