- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Evet abla denemelisinizNe kadar değişik kıyma ve zeytin kesin muhteşem olmuştur tadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet abla denemelisinizNe kadar değişik kıyma ve zeytin kesin muhteşem olmuştur tadı.
Harç lezzetli görünüyor. Kıyma çiğ değil miBizim yarınki menu zeyrin böreği ofisteki abla hazırlamışEki Görüntüle 2862765
Hayır canım kıyma soğana kavuşuyor sonra zeytin ekleniyor maydonuz vs koyabilirsinizHarç lezzetli görünüyor. Kıyma çiğ değil mi
Ellerine sağlık olsunEvet canım ablada bize hazırlamış tesadüfEki Görüntüle 2862766
Bizede afiyet olsunEllerine sağlık olsun
Hayır canım kıyma soğana kavuşuyor sonra zeytin ekleniyor maydonuz vs koyabilirsiniz
İyiyim aşkom,ev kalabalık Daha iyiyim şükürSağ ol aşkom
Bugün nasılsın Aşı yerinde sıkıntı var mı
Sizin orası kesin
Bizde yağmurSizin orası kesin
Dedim ya kar yağıyormuş diye
bizim da serin yağış falan etkiledi
Burda şu an bir şey yokBizde yağmur
doğruDedim ya kar yağıyormuş diye
Hatta eşim plan yapmaya çalıştı. Kaç km, kaç saat sürer diye araştırmaya girdi. Otur oturduğun yerde, gidemeyiz şimdi o yolu, oturamıyorum zaten dedim
Burdada yok canim gittim 5bin attim geldimBurda şu an bir şey yok
MasallasiBurdada yok canim gittim 5bin attim geldim
Yok haberim olsaydı izlerdim,bunuda geçenlerde seyretmiştim tekrara görünce ekleyim dedim gene seyrettimBu seneninkini izledin mi ablam
Evet denenmeli bencede.Evet abla denemelisiniz
Yok haberim olsaydı izlerdim,bunuda geçenlerde seyretmiştim tekrara görünce ekleyim dedim gene seyrettim
Evet denenmeli bencede.
Hava bozuksen yaptinmiBugün kimse tarifini yapmadi