Beni geçtinNolıyo len üçer üçer gitmiş mesaj![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni geçtinNolıyo len üçer üçer gitmiş mesaj![]()
Aa hiç görmedim aşkom yazdığını bende iyiyim şükürİyiyim aşkomSen nasılsın aşı yan etki yaptı mı
Geçen yazdım görmedin
![]()
Aretim biraz dışarı çıkmıştım ,gratise doğru şampuanlar bitmiş evde
Herşey gönlünce olsun da gelmental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…
kısa bir ara verip her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Veda etmek de demeyeyim de biraz mola vakti benim için. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere![]()
Maşaallah aşkomaAa hiç görmedim aşkom yazdığını bende iyiyim şüküryok yok yapmadı dipçik gibiyim tutmadı mi ne yaptı dedim hatta
![]()
Amin inşallah aşkomMaşaallah aşkoma
Şifa olsun inşaallah![]()
Yok canım, biraz kafasını dinlemek istemiş
Bizim burada yağmur başladı çok fena yağıyorAmin inşallah aşkom
Çok fena sıcak var evi süpürdüm bayılacam sanki![]()
Bereket olsun aşkomBizim burada yağmur başladı çok fena yağıyor![]()
Oh süper, burdada yagsa keşke nevoşBizim burada yağmur başladı çok fena yağıyor![]()
ŞaşırdmYok canım, biraz kafasını dinlemek istemiş![]()
Burasıda öyleydi kaç gündür akşam üstü bozduBereket olsun aşkomvalla burası yanıyor
![]()
Geçen hafta o taraflara yağdı.Hep öyle oluyor.Önce size sonra bizeOh süper, burdada yagsa keşke nevoş![]()
Sen de İstanbul da idin değil mi, mutfakta yemek yapmak çok bunaltıyorBereket olsun aşkomvalla burası yanıyor
![]()
Buraya gelin üşüdüm çorap bile giydimSen de İstanbul da idin değil mi, mutfakta yemek yapmak çok bunaltıyor![]()