Beni geçtinNolıyo len üçer üçer gitmiş mesaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni geçtinNolıyo len üçer üçer gitmiş mesaj
Aa hiç görmedim aşkom yazdığını bende iyiyim şükür yok yok yapmadı dipçik gibiyim tutmadı mi ne yaptı dedim hattaİyiyim aşkom Sen nasılsın aşı yan etki yaptı mıGeçen yazdım görmedin
Aretim biraz dışarı çıkmıştım ,gratise doğru şampuanlar bitmiş evde
Herşey gönlünce olsun da gelmental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…
kısa bir ara verip her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Veda etmek de demeyeyim de biraz mola vakti benim için. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere
Maşaallah aşkomaAa hiç görmedim aşkom yazdığını bende iyiyim şükür yok yok yapmadı dipçik gibiyim tutmadı mi ne yaptı dedim hatta
Amin inşallah aşkomMaşaallah aşkoma
Şifa olsun inşaallah
Yok canım, biraz kafasını dinlemek istemiş
Bizim burada yağmur başladı çok fena yağıyorAmin inşallah aşkom
Çok fena sıcak var evi süpürdüm bayılacam sanki
Bereket olsun aşkom valla burası yanıyorBizim burada yağmur başladı çok fena yağıyor
Oh süper, burdada yagsa keşke nevoşBizim burada yağmur başladı çok fena yağıyor
ŞaşırdmYok canım, biraz kafasını dinlemek istemiş
Burasıda öyleydi kaç gündür akşam üstü bozduGeçen hafta sizin oraya yağmıştı bu hafta burayaBereket olsun aşkom valla burası yanıyor
Geçen hafta o taraflara yağdı.Hep öyle oluyor.Önce size sonra bizeOh süper, burdada yagsa keşke nevoş
Sen de İstanbul da idin değil mi, mutfakta yemek yapmak çok bunaltıyorBereket olsun aşkom valla burası yanıyor
Buraya gelin üşüdüm çorap bile giydimSen de İstanbul da idin değil mi, mutfakta yemek yapmak çok bunaltıyor