- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.113
- 698
Aretim biraz dışarı çıkmıştım ,gratise doğru şampuanlar bitmiş evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aretim biraz dışarı çıkmıştım ,gratise doğru şampuanlar bitmiş evde
Çok şanslısın askomBuraya gelin üşüdüm çorap bile giydim
Çok şanslısın askomBuraya gelin üşüdüm çorap bile giydim
Dün akşam anneme gittim.1. kattalar. Onların evi serindi ne güzel. Eşim odanın birini bize verin gitmeyelim diyorBuraya gelin üşüdüm çorap bile giydim
Birinci katlar serin oluyor gerçektenDün akşam anneme gittim.1. kattalar. Onların evi serindi ne güzel. Eşim odanın birini bize verin gitmeyelim diyor
Daha da sıcak olacak bu geceeeCok sıcak
Çok egleneceğukDaha da sıcak olacak bu geceee
Aynen deynom ya insanın canı yemek yemek de istemiyorSen de İstanbul da idin değil mi, mutfakta yemek yapmak çok bunaltıyor
Ay bende et marine etmiştim onu yapacağım ızgara ,birde makarna yaptım bizde de çocuklar karpuz istiyorNe yemeği yaptınız akşama. Ben taze fasulye yaptım. Alt komşum 1 tabak lahana sarması getirdi. İçi hamurlu, bulgurlu. Üstüne sarımsaklı yoğurt ve sos dökmüştü. Oğluma yemeğin yanında karpuz mu doğrayın kavun mu diyorum ikisini de dedi. Normalde pilav isterdi çocuklar fasulye ile. Sıcak olduğu için istemediler bile
Benim canım biraz istiyor aslında Zeytinyağlı sarma olsa, mantı olsa, çiğköfte olsa yerim aslındaAynen deynom ya insanın canı yemek yemek de istemiyor
Tam kadro olmak lazim askoPelinsuları da çağıralım ayıp olmasın dimi yasminsay yaso
Labneli ya da Beyazlı et yemekleriPınar instagramda yarışma başlatmış. Önümüzdeki kategori bize de sponsor olur mu acep Eki Görüntüle 2878271
Sen şimdi böyle söyleyince birden bir canım istedi benimdeBenim canım biraz istiyor aslında Zeytinyağlı sarma olsa, mantı olsa, çiğköfte olsa yerim aslında
BaklavaSen şimdi böyle söyleyince birden bir canım istedi benimde
Kurban kesilecek ki et kategorisine geçilsin.Labneli ya da Beyazlı et yemekleri