- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.193
- 698
Kim bilir belki yarın,belki yarından da yakınKurban kesilecek ki et kategorisine geçilsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim bilir belki yarın,belki yarından da yakınKurban kesilecek ki et kategorisine geçilsin.
Dur tahmin edeyim Antep fıstıklıBaklava
Kalbimin sahibi Antepli fıstığı içeren her sey evetDur tahmin edeyim Antep fıstıklı
O kadar yol yürüyüp te yer mi ki diyeceğim de gezmelerde yeniyor yemekKesin ziyafettesin E Elif_Eylul
Kesin ziyafettesin E Elif_Eylul
Sarma icli kofte falan filanO kadar yol yürüyüp te yer mi ki diyeceğim de gezmelerde yeniyor yemek
Hiç cazip bir menü değil, hiç kıskanmadım,hiç canım da istemediçatlamadım kıskançlıktanSarma icli kofte falan filan
Hiç cazip bir menü değil, hiç kıskanmadım,hiç canım da istemediçatlamadım kıskançlıktan
NerdeeBaklava
Aile toplantısında yenince kilo yapmıyorO kadar yol yürüyüp te yer mi ki diyeceğim de gezmelerde yeniyor yemek
KalbimdeNerdee
Falan filan da varsa tamamSarma icli kofte falan filan
Cennam geldim hayırlı akşamlar
Kuzenimin nişanındayım, Oynamış olabilirimYoksa süs havuzuna atladın mı? yasminsay
Bize hep sıcak kukrişimPelinsuları da çağıralım ayıp olmasın dimi yasminsay yaso
O zaman güzelKuzenimin nişanındayım, Oynamış olabilirim
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar cümleten ❤