Öyle aşkomEvim yine iyi dışarısı çok sıcakMaske ile zor oluyorKuru sıcak yine çekiliyor da diğer türlüsü nefes aldırmıyor askom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle aşkomEvim yine iyi dışarısı çok sıcakMaske ile zor oluyorKuru sıcak yine çekiliyor da diğer türlüsü nefes aldırmıyor askom
Evet aşkom,Eylül'de belki kurtulacakmışız,ama o zamana nasıl ereriz bilmemÖyle aşkomEvim yine iyi dışarısı çok sıcakMaske ile zor oluyor
En iyisi evde oturmakBana hiç kurtulacakmışız gibi gelmiyorEvet aşkom,Eylül'de belki kurtulacakmışız,ama o zamana nasıl ereriz bilmem
Ben kendimi inandırmaya çalışıyorum Bence de ev ama mecbur kalınca çıkacağımEn iyisi evde oturmakBana hiç kurtulacakmışız gibi gelmiyor
Nasılsın aşkomEn iyisi evde oturmakBana hiç kurtulacakmışız gibi gelmiyor
Evet hep evde oturulmuyorBen kendimi inandırmaya çalışıyorum Bence de ev ama mecbur kalınca çıkacağım
İyiyim aşkom Sen nasılsın aşı yan etki yaptı mıGeçen yazdım görmedinNasılsın aşkom
MantıklıHer yerden denersek belki daha etkili olur dedim
Aretim nasılsın?Aretim
Yani,en iyisi biraz geç vakit dolanmakEvet hep evde oturulmuyor
Mantıklı
Akşam 6 dan sonra biraz daha iyi oluyor.Yani,en iyisi biraz geç vakit dolanmak
Çarşıya, pazara geç saatte çıkılmaz kiYani,en iyisi biraz geç vakit dolanmak
Evet aşkom ,en iyisi o saate kadar beklemekAkşam 6 dan sonra biraz daha iyi oluyor.
Dikkat et amanSırf yürüyüş için olunca diye dedim ,yoksa mecbur çıkılması gerekirse erken çıkılıyorÇarşıya, pazara geç saatte çıkılmaz ki
Dün o bunaltıcı nem hiç bitmedi, bugün de aynı. Şimdi bütün camları açtım evde, cereyan yapıyor. Hasta olmazsak iyi
Yürüyüş için evet cancağzım, akşam 21:00 gibi anca güneş gidiyorDikkat et amanSırf yürüyüş için olunca diye dedim ,yoksa mecbur çıkılması gerekirse erken çıkılıyor
Neyse ki 2 ay sonra falan biraz serinler,o zamana kadar sabırYürüyüş için evet cancağzım, akşam 21:00 gibi anca güneş gidiyor
Ocak ayında denize girilmesinden bahsediliyor cancağzımNeyse ki 2 ay sonra falan biraz serinler,o zamana kadar sabır
Sabır sabir ya sabırNeyse ki 2 ay sonra falan biraz serinler,o zamana kadar sabır