• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Çarşıya, pazara geç saatte çıkılmaz ki🤷🏻‍♀️
Dün o bunaltıcı nem hiç bitmedi, bugün de aynı. Şimdi bütün camları açtım evde, cereyan yapıyor. Hasta olmazsak iyi🤣🤣
Pazara çok gitmiyoruz.Eşim genelde yapıyor.Pazara gideceksek sabah 9-"10 gibi gidiyoruz.Öğleden sonra çok zor🤦🏻‍♀️Ben birde güneşe çıkamıyorum.Krem kullanmadan 1 dk bile duramıyorum buna rağmen yüzümde kaşıntı,sızlama oluyor🤦🏻‍♀️

Pazara çok gitmiyoruz.Eşim genelde yapıyor.Pazara gideceksek sabah 9-"10 gibi gidiyoruz.Öğleden sonra çok zor🤦🏻‍♀️Ben birde güneşe çıkamıyorum.Krem kullanmadan 1 dk bile duramıyorum buna rağmen yüzümde kaşıntı,sızlama oluyor🤦🏻‍♀️
Ben bugün pazara gittim, ama öyle bunaldım ki meyveleri dar aldım. Yeşillik almayı unuttum🤣🤣
Bende aynı durumdayım, kremler meydana çıktı, yedekler sipariş edildi👀

Ben bugün pazara gittim, ama öyle bunaldım ki meyveleri dar aldım. Yeşillik almayı unuttum🤣🤣
Bende aynı durumdayım, kremler meydana çıktı, yedekler sipariş edildi👀
Beyaz tenli olunca sıkıntı🤦🏻‍♀️
Dün cam silerken krem sürdüm🤣Sonra kızarık yanacağıma işimi garantiye aldım🤦🏻‍♀️
Senin işin zor her şey sana bakıyor .Malatya'da ben izne ayrıldım🤣Antep'te bende öyleydim.

Beyaz tenli olunca sıkıntı🤦🏻‍♀️
Dün cam silerken krem sürdüm🤣Sonra kızarık yanacağıma işimi garantiye aldım🤦🏻‍♀️
Senin işin zor her şey sana bakıyor .Malatya'da ben izne ayrıldım🤣Antep'te bende öyleydim.
Nasipse benden çıkmasına az kaldı canım🤭
Ama bir şey farketmeyecek, benimki bensiz evden çıkmıyor 🤷🏻‍♀️

mental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…

kısa bir ara verip her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Veda etmek de demeyeyim de biraz mola vakti benim için. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere ❤️❤️❤️
Hakkında hayırlısı olsun, fazla ara verme ama. Bir ara bende moralsizdim gelemedim

Back