- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Neguzel iste ben ocakta girsem denize kıcım buz tutarOcak ayında denize girilmesinden bahsediliyor cancağzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neguzel iste ben ocakta girsem denize kıcım buz tutarOcak ayında denize girilmesinden bahsediliyor cancağzım
Neguzel iste ben ocakta girsem denize kıcım buz tutar
Pazara çok gitmiyoruz.Eşim genelde yapıyor.Pazara gideceksek sabah 9-"10 gibi gidiyoruz.Öğleden sonra çok zorBen birde güneşe çıkamıyorum.Krem kullanmadan 1 dk bile duramıyorum buna rağmen yüzümde kaşıntı,sızlama oluyorÇarşıya, pazara geç saatte çıkılmaz ki
Dün o bunaltıcı nem hiç bitmedi, bugün de aynı. Şimdi bütün camları açtım evde, cereyan yapıyor. Hasta olmazsak iyi
inşallah öyle bir şey olmaz cancağızımOcak ayında denize girilmesinden bahsediliyor cancağzım
Bol bol mevcut hamdolsunSabır sabir ya sabır
Ben bugün pazara gittim, ama öyle bunaldım ki meyveleri dar aldım. Yeşillik almayı unuttumPazara çok gitmiyoruz.Eşim genelde yapıyor.Pazara gideceksek sabah 9-"10 gibi gidiyoruz.Öğleden sonra çok zorBen birde güneşe çıkamıyorum.Krem kullanmadan 1 dk bile duramıyorum buna rağmen yüzümde kaşıntı,sızlama oluyor
Oda olmasa zatenBol bol mevcut hamdolsun
Halimiz harapOda olmasa zaten
Evet arapHalimiz harap
Kuveytli Arap,dinar çok kıymetliEvet arap
Beyaz tenli olunca sıkıntıBen bugün pazara gittim, ama öyle bunaldım ki meyveleri dar aldım. Yeşillik almayı unuttum
Bende aynı durumdayım, kremler meydana çıktı, yedekler sipariş edildi
Nasipse benden çıkmasına az kaldı canımBeyaz tenli olunca sıkıntı
Dün cam silerken krem sürdümSonra kızarık yanacağıma işimi garantiye aldım
Senin işin zor her şey sana bakıyor .Malatya'da ben izne ayrıldımAntep'te bende öyleydim.
Atmış her şeyi üstüne sorumluluktan korkuyordurNasipse benden çıkmasına az kaldı canım
Ama bir şey farketmeyecek, benimki bensiz evden çıkmıyor
Hakkında hayırlısı olsun, fazla ara verme ama. Bir ara bende moralsizdim gelemedimmental anlamda çok yoruldum. gerçi fiziken de yoruldum. bitmek bilmeyen başarısız tedaviler, git geller, harcanan onca para, boşa giden emekler, yıpranan sinirler…
kısa bir ara verip her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Veda etmek de demeyeyim de biraz mola vakti benim için. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere
Mesaj tekrarıHakkında hayırlısı olsun, fazla ara verme ama. Bir ara bende moralsizdim gelemedim
Bu da mesaj tekrarıHakkında hayırlısı olsun, fazla ara verme ama. Bir ara bende moralsizdim gelemedim