- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Fena çarptı bizi nevoOkadar odaklanmisimki makarnaya makarna yazdim ne böregi ne pacangasi kol böregi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena çarptı bizi nevoOkadar odaklanmisimki makarnaya makarna yazdim ne böregi ne pacangasi kol böregi
Hee vallla bir dünya para saydı onlaraKünefe için yarışma için tabak, tatlının üstüne bir sürü Antep fıstığı aldın, daha ne yapacaksın
Değil miKünefe için yarışma için tabak, tatlının üstüne bir sürü Antep fıstığı aldın, daha ne yapacaksın
Yasooo bana bastirna yollasana senin buzlukta vardirDeğil mi
Hediye o kadar para tutmazdı belki deHee vallla bir dünya para saydı onlara
İnandık mi?Yasnaz katıl diyeceğine yasnaz katil yazmış öleeee didi valllaaa perican
Paçanga için miYasooo bana bastirna yollasana senin buzlukta vardir
Hediye manevi deynepHediye o kadar para tutmazdı belki de
Evet paçanga içinPaçanga için mi
11:07 seni,
Yasnaz katılacak zatenYoksa katil derken paçanga onda mı demek istediYasnaz katıl diyeceğine yasnaz katil yazmış öleeee didi valllaaa perican
Az mı olmuş canısı4 saatte 38 sayfa konuşmuşsunuz be vicdansızlar
Oralara hiç girme bizim beyinler uyustu bulana kadarYasnaz katılacak zatenYoksa katil derken paçanga onda mı demek istedi
Paçanga kimde oyunu oynuyoz ayşocann4 saatte 38 sayfa konuşmuşsunuz be vicdansızlar
geliyorum gidiyorum hâlââââ aynı muhabbetYasnaz katılacak zatenYoksa katil derken paçanga onda mı demek istedi
hee eheee çok az olmuş, az daha konuşsaydınız.Az mı olmuş canısı
Katıl demek istemiş öyleee didi valllaYasnaz katılacak zatenYoksa katil derken paçanga onda mı demek istedi
Bence avcı ,kol böreği,lahmacun ve sosyeteyi arasınlarOralara hiç girme bizim beyinler uyustu bulana kadar
bence kimseye vermediPaçanga kimde oyunu oynuyoz ayşocann
Aynen ya ne paçangaymış ben şokgeliyorum gidiyorum hâlââââ aynı muhabbet
hee eheee çok az olmuş, az daha konuşsaydınız.