- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
İyiyim çok şükür canim sen nasilsinnasıl oldun canımm iyi misin
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?nasılsın canımm
Benim bildiğim 2 defa kazandıKız o iki kezmi kazandida anlamadim
Boşver in yaaaa aman kafalar allak bullak guzel yapan kazanirKız o iki kezmi kazandida anlamadim
İyiyim Minnosum pacangayi kim almış olabilir diye tahmin yürütüyorumnasılın bebekomm
Günaydınlar minnoşşşgünaydınnnnnnnnnnn
İyiyim çok şükür canim sen nasilsin
ben iyiyim haikayım adana gidicem dün biletlerimi aldım 12 haziranda gidiyorumÇok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?
Keske bende 2.ci kez kazansamBenim bildiğim 2 defa kazandı
nevroş kendi almasınİyiyim Minnosum pacangayi kim almış olabilir diye tahmin yürütüyorum
Sen nasılsın
Hayirli yolculuklar canimben iyiyim haikayım adana gidicem dün biletlerimi aldım 12 haziranda gidiyorum
ablacım nasılsın sende katıldın mı yarışmayaGünaydınlar minnoşşş
Bir etiketleyelim bakalım profilineBenim bildiğim 2 defa kazandı
Seni Avcı seniiiiiBoşver in yaaaa aman kafalar allak bullak guzel yaoan kazanir
teşekkür ederim canımm böreğimi yapar ona götürürüm bir taşla iki kuşHayirli yolculuklar canim
Yok, Nevoş dün akşam burada konuşurken ağzından kaçırdı. Paçanga kazanırsa, 1 fasulyemiz daha olacakmışSosyalde almis olabilir
Gitmişken güneşe ateş et orada,bide bicibici ye buz gibiben iyiyim haikayım adana gidicem dün biletlerimi aldım 12 haziranda gidiyorum
Heee tamam ozaman ben okumadim gecmisi canim bilmiyodumYok, Nevoş dün akşam burada konuşurken ağzından kaçırdı. Paçanga kazanırsa, 1 fasulyemiz daha olacakmış
İyiyim minoşum sağol,evet katıldım bendeablacım nasılsın sende katıldın mı yarışmaya
Vallahi billahi tillahiHarf hatası diyon yaniii
Heeee elleimizle acacaz
Yokya garibim bizden ne kalırsa onu alıyor o geneldenevroş kendi almasın
inşallah ablacım hiç yemedim ama diyetteyim tatlı değil mi o dün peynir helvası yaptım yemedimGitmişken güneşe ateş et orada,bide bicibici ye buz gibi