- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.331
İyiyim minoşum sağol,evet katıldım bende
ters köşe olabir miVallahi billahi tillahi
Yokya garibim bizden ne kalırsa onu alıyor o genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim minoşum sağol,evet katıldım bende
ters köşe olabir miVallahi billahi tillahi
Belkide pacanga kazanmicakEvet deynepte iki kez kazanmış çok şaibeli
Geri gidip baktım da, ben yanlış anlamışımEvet deynepte iki kez kazanmış çok şaibeli
kazanmasın inşallah kazanmazBelkide pacanga kazanmicak
Yok bu konuda ters köşe yapmaz nevo abla hiç alan olmadı ise ancak ozaman alıyor öyle revansta olan bir tarifi. Genelde revansta olanları bizlere veriyor
ters köşe olabir mi
Kim demiş kız hani nerde vallahi ben değilimGeri gidip baktım da, ben yanlış anlamışım
Senin için belki fasulye olur demiş
Paçanga ne kadar kötü olabilir kipaçangayı alan bacımmm inşallah kötü olur da kazanamazsınnnnnnnnn
Minnak periyi diskalifiye et demiş, Nevoş da belki fasulye olur demişKim demiş kız hani nerde vallahi ben değilim
ozaman kesin deynepnaz aldıYok bu konuda ters köşe yapmaz nevo abla hiç alan olmadı ise ancak ozaman alıyor öyle revansta olan bir tarifi. Genelde revansta olanları bizlere veriyor
Tatlım hangi sözcük kurban oldu ? Klavye azizliği di miAyy hiç farkında değilim abla Katil olmuş
sen mi adın yoksaaaaaaaPaçanga ne kadar kötü olabilir ki
Tamamdır ikna oldum benVallahi billahi tillahi
Buzlu bişey 1 kere içmiştim .inşallah ablacım hiç yemedim ama diyetteyim tatlı değil mi o dün peynir helvası yaptım yemedim
Bana kalır mı o tarifsen mi adın yoksaaaaaaa
Minnak mi demiş onuuuMinnak periyi diskalifiye et demiş, Nevoş da belki fasulye olur demiş
Kim demiş kız hani nerde vallahi ben değilim
Tamamdır ikna oldum ben
Buzlu bişey 1 kere içmiştim .
Bende 1 kere içtim bunu değişik gelmişti tadı,her türlü meyveden yağılıyor bildiğim kadarıylaHanimcim bici bici çocukluğuma götürdü beni...hep kara dutlusunu isterdim
Tamamdır ikna oldum ben
Buzlu bişey 1 kere içmiştim .
Evet canım...gül sulu, limonlu, bir de dutlu olurdu ...dondurmadan ucuz olurdu biz böyle serinlerdik çocuklukta...Bende 1 kere içtim bunu değişik gelmişti tadı,her türlü meyveden yağılıyor bildiğim kadarıyla