- 24 Eylül 2018
- 97.009
- 292.135
misssssEnsonunda haketti yedim 1paket mideye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
misssssEnsonunda haketti yedim 1paket mideye
Vah vah, iyi bilirdikeminim sanki
Sağolasın cukumyasminsay abla geçmiş olsn
Sokma akılla yaşayan onlarBakın simdi nasil sinirlerim bozuldu göya universite okumus bir görümcemin kizi var whatsapta instegramda hikayelerde asilarin insani oldurcegini bunu vurulan zekasi olmadigini amerikanin oyunu oldugunu vs.vs.vs. ensonda ahmaklar falan yazmis bir dellendim actim agzimi yumdum gözümü delircem ya 2tane evladi var hicmi hasta olan yok bunun etrafinda gorumceme soyledim onun beynini yikamislar dedi
Hiç iyi değilim jennam.. Saçlarm bembeyaz
Ayyy canimyaaa bune boyle sen hangi akla hizmet ediyosun maske takmayin onlari nelerle yapiyolar bide soluyoruz tamam ozaman sen takma gez götun yerse dedim sonundaSokma akılla yaşayan onlar
Neden kuzucuğumBebek var diye mi boyatamıyorsun ?Hiç iyi değilim jennam.. Saçlarm bembeyaz
Aşko sonbaharda aşı olanlar maskesiz gezebilecekmişSokma akılla yaşayan onlar
Erken beyazlamış genetik miHiç iyi değilim jennam.. Saçlarm bembeyaz
İyi demişsin canımZaten bu kafada olan salakları ayrı yere toplasalar ,onlar temizlenseAyyy canimyaaa bune boyle sen hangi akla hizmet ediyosun maske takmayin onlari nelerle yapiyolar bide soluyoruz tamam ozaman sen takma gez götun yerse dedim sonunda
İnşallah aşkomAşko sonbaharda aşı olanlar maskesiz gezebilecekmiş
Bir benzin yak gitsin zihniyeti bozuklarinİyi demişsin canımZaten bu kafada olan salakları ayrı yere toplasalar ,onlar temizlense
Aynen öyle hemsomBir benzin yak gitsin zihniyeti bozuklarin
Eskiden bu kdar değil birkaç teldiNeden kuzucuğumBebek var diye mi boyatamıyorsun ?
Yk abla.. Yaşadklarm ağır geldi sanırımErken beyazlamış genetik mi
Doğum sonrası boyatırsınEskiden bu kdar değil birkaç teldi
Yk abla.. Yaşadklarm ağır geldi sanırım
Ama fena yani.. Bembeyaz oldum
Boyatirsin be kuzu ,niye üzülüyorsunEskiden bu kdar değil birkaç teldi
Yk abla.. Yaşadklarm ağır geldi sanırım
Ama fena yani.. Bembeyaz oldum
Doğuma az kala boyatacamDoğum sonrası boyatırsın
Yaa üzülüorm cnkü bu kdar olmamalı bu yaşta.. 60 yaş gibiyim jennamBoyatirsin be kuzu ,niye üzülüyorsun
Benimde bu yıl oldu.3-5 tel varDoğuma az kala boyatacam
Yaa üzülüorm cnkü bu kdar olmamalı bu yaşta.. 60 yaş gibiyim jennam