- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aman tamam yaaa yapmicam yemicem iste ben simdi herbalife basladim kalori acığı yapicam biray sadece Öğle yemegi varGerisi sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman tamam yaaa yapmicam yemicem iste ben simdi herbalife basladim kalori acığı yapicam biray sadece Öğle yemegi varGerisi sende
Allah kolaylık versinAman tamam yaaa yapmicam yemicem iste ben simdi herbalife basladim kalori acığı yapicam biray sadece Öğle yemegi var
Manken mi olacaksın hemsom,gayet iyisinAman tamam yaaa yapmicam yemicem iste ben simdi herbalife basladim kalori acığı yapicam biray sadece Öğle yemegi var
Sagol canimAllah kolaylık versin
Kiz ne mankeni gördun bacaklarimi sistim resmen 5kilo aldimManken mi olacaksın hemsom,gayet iyisin
Ödem o ödemKiz ne mankeni gördun bacaklarimi sistim resmen 5kilo aldim
Çıkssss degilÖdem o ödem
O zaman sebep ne o kadar spor yapıyorsunÇıkssss degil
Iste bende bilmiyom ne yurüyunce bide yiyince oluyo sanirsamO zaman sebep ne
Hay Allah yaIste bende bilmiyom ne yurüyunce bide yiyince oluyo sanirsam
Yok bunu atayimda yaparsam yani güzel olursa belki ozaman atarım onudaYapınca bunu atarsın
Gecen 1kare antepliyi gömdum sinirdenHay Allah ya
Ellerine sağlıkYok bunu atayimda yaparsam yani güzel olursa belki ozaman atarım onuda
Eki Görüntüle 2862231
Kuzum benimyaa haklısın Rabbim beterinden korusun inşallah hepsi geçip giderGörmedim kuzum Yine hastane günlerim başladı benim,alsam da muhtemelen yapamamSeyretmesi şahane
Sağol ablaaaam kolayına kaçtım benEllerine sağlık
Bu tariften yap çok kolaySağol ablaaaam kolayına kaçtım ben
Eline sağlık canım afiyetle yiyin insAllahSağol ablaaaam kolayına kaçtım ben
Hak etmiş o AntepliGecen 1kare antepliyi gömdum sinirden
Amin kuzum,insallahKuzum benimyaa haklısın Rabbim beterinden korusun inşallah hepsi geçip gider
Ensonunda haketti yedim 1paket mideyeHak etmiş o Antepli