- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Kolaydaysa göndersene tarifini canım, bakayım ,yaparım belkiSağ ol canım Çok kolay bir tarif hemen yaptım
Tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolaydaysa göndersene tarifini canım, bakayım ,yaparım belkiSağ ol canım Çok kolay bir tarif hemen yaptım
Tavsiye ederim
Kolaydaysa göndersene tarifini canım, bakayım ,yaparım belki
Zaten sen yokmusuuun abla öldürcen beniÇay koymadım yanınaAklınıza düşürdüm sizde yapın
Sende yarım ölçü yapZaten sen yokmusuuun abla öldürcen beni
Sukadarcik kalmış haşhaşım buzlukta bir küçük lokum kabı kadar
Eki Görüntüle 2862220
Yarım ölçü tarifi ver banaSende yarım ölçü yap
Bende azonce ekran aldimdi
Yapınca bunu atarsınBende azonce ekran aldimdi
Ben sen indir istedim belki ala alaaa
Burma şeklinde yapmıştım önceden ,sonra birde düz yapmıştım bulursam atayım resim illa atacam yani
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ama cok yemeCeviz koymadım ani bir kararla yaptım.Kırılmış yoktuÇok kızartmaya korktum ama kızarabilirdeBöylede çok güzel okdu.Tepsinin yarısı gitti
Yok yemedim çocuklar çok seviyor onlar yediEllerine sağlık canım çok güzel olmuş ama cok yeme
Bizde severiz haşhaşli yolla istersenYok yemedim çocuklar çok seviyor onlar yedi
Yok ben akım başlattım tarifte verdim siz yapınBizde severiz haşhaşli yolla istersen
Tüh yazıklarim olsun sanaYok ben akım başlattım tarifte verdim siz yapın
Görmedim kuzum Yine hastane günlerim başladı benim,alsam da muhtemelen yapamamSeyretmesi şahaneJenna16 kuzum buna katılsan keşke yazmıştım ama görmedin sanirim, kolay hem çok yormaz seni özledik yarismani
Haşhaş bimden alabilirsinizTüh yazıklarim olsun sana
Tamam peki sagolHaşhaş bimden alabilirsiniz
Sen de sağol aşkom
Sen de sağol aşkom
Gerisi sendeTamam peki sagol