Senin ayrı canım baksana öğretmenlerde 40 yaş denildi ama 30 civarı olmuşBize içişleri bakanı öncelik tanımış. dün mesaj geldi, bugün aşı oldum
Şaşkınım... Aslında şaşırmadmKardeşim 83 lü eşide öyle ve devletteler sıra gelmedi
Oda ilginçŞaşkınım... Aslında şaşırmadm
Benm annem yıllardır raporu var kronik hastalığı var.. Babam oldu anneme gelmedi
Cimere yazdk cvp gelmedi
Şimdi 50 yaşa düşünce yaştan gelmiş
Hayır abla sadece öğretmen..Oda ilginç
Senin eşinin kronik rahatsızlığı var mı
Eşin şanslıymışHayır abla sadece öğretmen..
Hemde daha 1 senesini doldurmadı öğretmenlikte
Aynen ya. Dün eve geldik, arabayı istop ettik mesaj geldi. Yüksek çıktım hemen randevu aldım. Hem de bizim ilçeye 11 hazirana veriyordu. Gittim başka ilçede oldumBana da öyle oldu,yüksek riskli gruptasiniz deyince oldum hemen
Abla nüfus personeline ayrıcalık vermişler. tüm Türkiye’de nüfusçular aşılanacak şimdiSenin ayrı canım baksana öğretmenlerde 40 yaş denildi ama 30 civarı olmuş
Size de lazım ama ,insanlarla iç içesinizAynen ya. Dün eve geldik, arabayı istop ettik mesaj geldi. Yüksek çıktım hemen randevu aldım. Hem de bizim ilçeye 11 hazirana veriyordu. Gittim başka ilçede oldum
Abla nüfus personeline ayrıcalık vermişler. tüm Türkiye’de nüfusçular aşılanacak şimdi
Bir saatlik 90 lar karisik açtım kulaklığı taktım gidici gibiydim aşko
Tüm gün temizlik,2 makine çamaşır,pert oldum aretimBir saatlik 90 lar karisik açtım kulaklığı taktım gidici gibiydim aşko.
Sen nasılsın
Selam çıtırımSelam gençlik
Uyumayı hakettik bence aşkomTüm gün temizlik,2 makine çamaşır,pert oldum aretim
Selamm babySelam çıtırım
Bence de aşkom,ama uyursam sabaha kadar uyuyamamUyumayı hakettik bence aşkom
Aynen aretim bende uyuyunca bu saatlerde en fazla birde uyanıyorum sonra sabahlar olmasınBence de aşkom,ama uyursam sabaha kadar uyuyamamböyle gezinirim
Buralardaydi
Uyuma aretim,gece erken uyursun ,dayanAynen aretim bende uyuyunca bu saatlerde en fazla birde uyanıyorum sonra sabahlar olmasın