- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Ama bakalım hangisi düşecek bizeHem çin çocukluğumuzdan beri olduğumuz aşının aynısıAlman canlı virüs ile yapılıyorAaa öyle bi durumda bilemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bakalım hangisi düşecek bizeHem çin çocukluğumuzdan beri olduğumuz aşının aynısıAlman canlı virüs ile yapılıyorAaa öyle bi durumda bilemem
Canlı virüs daha iyi işteAma bakalım hangisi düşecek bizeHem çin çocukluğumuzdan beri okduğumuz aşının aynısıAlman canlı virüs ile yapılıyor
Bünyeme tersCanlı virüs daha iyi işte
Gelir ya.. Çinliler gönderecekti nie göndermedi yer cüceleri
Ben de astım hastasıyım ama sinovac piyasada yok. Mecbur biontech oldum. Hatta normalde 15 dk oturtuyorlardı insanları, ben alerjim bünye olduğum için yarım saat bekledim. Hayırlısı bakalımBenm 2 kuzen dr
Eşimnde kuzenleri hepsi alamancı demişlerdi
Bizim tüm sülale alaman oldu
alsem eşin öğretmenmi daha sıra gelmedimi
Aa geçmiş olsn cnm.. Darısı 2. DozaBen de astım hastasıyım ama sinovac piyasada yok. Mecbur biontech oldum. Hatta normalde 15 dk oturtuyorlardı insanları, ben alerjim bünye olduğum için yarım saat bekledim. Hayırlısı bakalım
eşim özelde öğretmen kuzucum. 31 yaşında. Daha aşısı Çıkmadı ama bakan 7 Haziran tarihinden sonra tüm öğretmenler aşılanacak dedi.
Valla cok doğru demişBir de sağlık bakanı mı birisi şey demişti “hangi aşıyı bulursanız olun. İlla şu aşı diye beklemeyin.”
Özelde olup 40 yaş olanlar vuruldu ama işte bekliyoruz.Aa geçmiş olsn cnm.. Darısı 2. Doza
Hmm özelde.. Ben devlet sandm
Cnkü benm eşim oldu nasıl çkmadı diecektm
Onu ben de bir düşünürdümValla cok doğru demiş
Türk aşısı çkmadan vurulun
Ben hayatta türk aşısı vurulmam şahsen
Öyle bir lüksümüz yok zatenBir de sağlık bakanı mı birisi şey demişti “hangi aşıyı bulursanız olun. İlla şu aşı diye beklemeyin.”
40 yaş üstü olduBenim kardeşim hala olmadı 38 yaşındaAa geçmiş olsn cnm.. Darısı 2. Doza
Hmm özelde.. Ben devlet sandm
Cnkü benm eşim oldu nasıl çkmadı diecektm
Benm eşim oldu abla eşim 88li öğretmen devlette ikinci dozu bile olalı 1 ay olcsk40 yaş üstü olduBenim kardeşim hala olmadı 38 yaşında
Kardeşim 83 lü eşide öyle ve devletteler sıra gelmediBenm eşim oldu abla eşim 88li öğretmen devlette ikinci dozu bile olalı 1 ay olcsk
İnşallah canımGelir inşaallah
İyiyim ben de çok şükür :)İyiyim jennam sen nasılsn
Bu sıra neye göre geliyor anlamadım.Kardeşim 83 lü eşide öyle ve devletteler sıra gelmedi
Aynen bende anlamadım.Kardeşim covid bile olmadıOlsa ondan deriz.Eşi oldu ama oda Ağustos sonuydu.1 yıl olacakBu sıra neye göre geliyor anlamadım.
Kafalar misAynen bende anlamadım.Kardeşim covid bile olmadıOlsa ondan deriz.Eşi oldu ama oda Ağustos sonuydu.1 yıl olacak
Bize içişleri bakanı öncelik tanımış. dün mesaj geldi, bugün aşı oldumBu sıra neye göre geliyor anlamadım.
Aynen yaKafalar mis
Bana da öyle oldu,yüksek riskli gruptasiniz deyince oldum hemenBize içişleri bakanı öncelik tanımış. dün mesaj geldi, bugün aşı oldum