- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Kuzum dikkat et kendineBen biraz çıkıyorum hanımlar iyi sohbetler size görüşürüz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum dikkat et kendineBen biraz çıkıyorum hanımlar iyi sohbetler size görüşürüz yine
Ondan bu kategoriyi seçtimTek star yokTarif alırken ben hiç bu kadar detay düşünmedin, şımdı resimleri gözümun önüne geliyo ben şok ufak çaplı kalp krizi
GörüşürüzBen biraz çıkıyorum hanımlar iyi sohbetler size görüşürüz yine
Zaten börek sevmeyen yoktur nevoşum, kuru yufka bile koysan gideri var birde herkes marketten alıp hazır yufka kullanacak şartlar çok eşit, sadece şekillendirme mesele orada ya herkes sevdiği böreğe oy verir yada görüntü şahanedir ona giderOndan bu kategoriyi seçtimTek star yok
Sigara böreğide var.Oda hep iyi oy alır
Yine gidersin yasiÖyle bir yere geldim ki, böreğimi yapmış olsaydım muhteşem olurdu
Nasip canım, denk getirmem lazımYine gidersin yasi
Denk gelir hiç belli olmaz yasicanNasip canım, denk getirmem lazım
Öyle olacakZaten börek sevmeyen yoktur nevoşum, kuru yufka bile koysan gideri var birde herkes marketten alıp hazır yufka kullanacak şartlar çok eşit, sadece şekillendirme mesele orada ya herkes sevdiği böreğe oy verir yada görüntü şahanedir ona gider
Okuldayım artık onum dışında da örgüye sardım bebek örüyorum bitmek bilmedi yaa sen ne yapıyorsun nasılsın❤Afiyet olsun örtmenim nerelerdesin yahu
Haa aman iyi o zaman sağlık sorunu falan mi diye endişe ettim ben deİyiyim canım, iİstanbul’a gittik de trafiği filan rezaletti. canımızdan bezdik, sorun yok çok şükür
Sağlık sorunu için gittik bebişim ama İstanbul’un derdi beni daha çok gerdi iyiyim çok şükür. sen de iyisindir umarımsağlık sorunu
Tunaydin fistikkkTünaydın gençlik
Yaa çok geçmiş olsun, daha da iyi ol inşallah ❤ ben de iyiyim şükür sütlü kahve içiyorumSağlık sorunu için gittik bebişim ama İstanbul’un derdi beni daha çok gerdi iyiyim çok şükür. sen de iyisindir umarım
Sağ ol kuşum. Afiyet olsun, yarasınYaa çok geçmiş olsun, daha da iyi ol inşallah ❤ ben de iyiyim şükür sütlü kahve içiyorum
Şifa olsunAşımı vuruldum Kesin bi yan etki yaşarım, bende o şans var
Su ağzını bir hayra aç be kızŞifa olsun,BionTech mi?Aşımı vuruldum Kesin bi yan etki yaşarım, bende o şans var
Sifa olsun ayşom memur olduğun için mi aşı cıktı bebişAşımı vuruldum Kesin bi yan etki yaşarım, bende o şans var
Sinovac yok hiçbir yerdeSu ağzını bir hayra aç be kızŞifa olsun,BionTech mi?
50 yaşında olduğu ortaya çıktı yaSifa olsun ayşom memur olduğun için mi aşı cıktı bebiş