Temmuz yarışması senin olsa keşkeSana kalıcı bir şey bulayım dedim nevoşoylama başlar ve ben kaybedersem büyük yıkım
Aynen Temmuz yarışmasındaDogum günü hediyesi olur belkide sosyale nevos
İyiyim bende aosyalimm bende cok özledim ya gelmediğim gunlerde bı eksiklik hissediyorum üstumdeAcayip özlendin merviskomçok şükür iyilik, bugunumuze şükür sen nasılsın canım beybim
Dimi dimiTemmuz yarışması senin olsa keşke
Haziranda nevosumun olsunAynen Temmuz yarışmasında
Bu ayda benim doğum günüm var
Hayırlısı canımDimi dimitam doğum günü hediyesi olur çifter çifter ohh misss nevoşum
Önce nevoşun bir böreği olmalıHaziranda nevosumun olsun
İyiyim şükür aşkom, sen nasılsın?
Çok yoğum gecıyor bunsıra hayatım nevoşum ya sosyal medya hesaplarım falanda kapalıydı kkyada girmedim pek ondan sosyal medya detoksu gibi bısey dıyelımSende yoksunAma gerekçelerin var gibi geliyor yada kendin uzak durmayı tercih ediyorsun.
Seninde yoklugun hissediliyor canım merviskomİyiyim bende aosyalimm bende cok özledim ya gelmediğim gunlerde bı eksiklik hissediyorum üstumdemaşallah bugun yine formundasın bıcır bıcırr
Olsun olsunÖnce nevoşun bir böreği olmalı
İyiyim canım çok şükürİyiyim şükür aşkom, sen nasılsın?
Sana illaki kalmıstır bir tarif nevosÖnce nevoşun bir böreği olmalı
Hemsom gözün geçti miİyiyim şükür aşkom, sen nasılsın?
Aşko korkuyorumOlsun olsun
Evet istenmeyenler var canımSana illaki kalmıstır bir tarif nevos
Aaa neden sosyalim yaa hayırdır ne oldu ki dun litfiiin benı onceki sayfaları okumaya mahkum etmeden anlatSeninde yoklugun hissediliyor canım merviskomyeter ki iyi ol sen,gönüller bir birde dün gorseydin dramın dibine ekmek baniyordum
Allah daha iyi etsin aşkomİyiyim canım çok şükür