- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gençlik deyince tabiTünaydın gençlik
Senden bahsettimGençlik deyince tabi
Yirim seni doğum günüm kurban bayramının 4. Gününe denk geliyo nevoşSenden bahsettim
Öyle de demiyelim de çok süslemeye vaktim olmamış diyelimSonra salmışsın demek
İyiyim ablacım şükür sen nasılsın dün yazdım bi sesizlik vardı bende çıktım yoksa bir sorun yok akşamda erken uyumuşum bu aralar uykuya doyamıyorumEvva sen nerelerdesin
Çok şükür sosyalimÇok şükür evvoşum balım bugunumuze, uyandik şükür yine
Bak bu iyi olduUnutmamamız lazımYirim seni doğum günüm kurban bayramının 4. Gününe denk geliyo nevoş
İyiyim canım çok şükürGörmeyince gözüm aradıİyiysen sıkıntı yokİyiyim ablacım şükür sen nasılsın dün yazdım bi sesizlik vardı bende çıktım yoksa bir sorun yok akşamda erken uyumuşum bu aralar uykuya doyamıyorum
Dogum günü hediyesi olur belkide sosyale nevosBak bu iyi olduUnutmamamız lazım
Oylamada o gün başlar belki
Çok şükür sosyalim
Sana kalıcı bir şey bulayım dedim nevoş oylama başlar ve ben kaybedersem büyük yıkımBak bu iyi olduUnutmamamız lazım
Oylamada o gün başlar belki
Merviskom nerelerdesin senDogum günü hediyesi olur belkide sosyale nevos
Allah iyilik versin ablacım sağolasın şükür iyiyim iyi olalım hepİyiyim canım çok şükürGörmeyince gözüm aradıİyiysen sıkıntı yok
Burdayım şekercimm nasılsınnnMerviskom nerelerdesin sen
Ya bence bunlar bahaneNe kadar zor olabilirÖyle de demiyelim de çok süslemeye vaktim olmamış diyelim
Amin inşaallahAllah iyilik versin ablacım sağolasın şükür iyiyim iyi olalım hep
Acayip özlendin merviskom çok şükür iyilik, bugunumuze şükür sen nasılsın canım beybimBurdayım şekercimm nasılsınnn
Sende yoksunAma gerekçelerin var gibi geliyor yada kendin uzak durmayı tercih ediyorsun.Burdayım şekercimm nasılsınnn