- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun örtmenim nerelerdesin yahuAcıktımm eşim fırına patlıcan biber indirecek onu bekliyorum çayı koydum.
Bu sabah 7 de çok dinç şekilde gözlerimi açtım ama kalksam napcam ki deyip tekrar uyudum haftaiçi 7 ye alarm kursam kalkamam
Henüz günaydın sosyalim hoş geldinTunaydinlar bebekler
Aaa 15 dakika var Hosbuldum canım evvoşum nasılsınHenüz günaydın sosyalim hoş geldin
Şükür iyiyim afiyet olsun perim bende daha yenice yaptım
Çok şükür hallettim ben o işi canım, teşekkürler
Sağolasın canım, bende iyiyim
Tunaydin fistikkkkTunaydinlar bebekler
İyiyim sosyalim çok şükür sen nasılsınAaa 15 dakika var Hosbuldum canım evvoşum nasılsın
Sağol perişim evet yasican erkenci idirOhh afiyet bal olsun sizeee
Yasom zaten erkenci hep
Günaydın canımTunaydinlar bebekler
Sana da afiyet şeker olsun canımOhh afiyet bal olsun sizeee
Yasom zaten erkenci hep
İyiyim canım, iİstanbul’a gittik de trafiği filan rezaletti. canımızdan bezdik, sorun yok çok şükürİyi misin her şey yolunda mı canım ne oldu
Periskom minişim nabersinTunaydin fistikkkk
Çok şükür evvoşum balım bugunumuze, uyandik şükür yineİyiyim sosyalim çok şükür sen nasılsın
Canım yasocanGünaydın canım
İyidir valla lIm limmm ne ossun senden nabersssPeriskom minişim nabersin
Evva sen nerelerdesinİyiyim sosyalim çok şükür sen nasılsın
Çok şükür periskom bugunumuze iyilik sağlık allah iyilik versin inş beybitomİyidir valla lIm limmm ne ossun senden nabersss
Sonra salmışsın demekAy ben şuan baktım da benim ilk sunumlar çokta kötü değilmiş aslında, ugrasmisim yani... Sonra bu ara bozmuşum ama Nevreste